Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
volkanı gördüğü yerde ........... için hazırlıklı geziyor.Paso pijama ile mi gezecek bu?
Yemin ederim bu tıp insanlardan nefret ediyorum ateş koy uçak koy insanlar deliriyor şöyle kim yada içinde sakla.
Christopher Luyindama Turkish Airlines TK 1944 3F koltuk numarası ile akşam saat 20.36 da planlanan şekilde geliyor. Hayırlısı olsun.

Haklisin wallahimitro - çok sevdiğim 1 topçu idi 1-2 gol atıp kendine gelirse hasta eder herkesi kendine mutlu etti beni gelmesi
diagne - goal machine hiç oynamasa bile 8-9 a gözü kapalı satılır iyi transfer ki bence atacak bizde de
stoper - adını ilk kez burda duydum ama videoları izledikten sonra bu herif tam bizlik 1 topçuya benzio
eksik kısmında galatasarayımızda eksik asla bitmediği için keyfini çıkaralım ligin üstünde 1 squad oldu rakiplere de bakınca
Ulaa birde ortasahaya adam yiyen bir yamyam gelse Ndiaye'nin yanına ne güzel olur
Fernandao biraz zayıf kalıyor o mevkiye onu yedekleyecek bir isim alsak işte o zaman çok iyi bir kadro kurmuş oluruz