Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[B]suleyman rodop[/B]‏ @[B]SuleymanRodop[/B] 18 dk.18 dakika önce
Daha fazla
Galatasaray’da artık iş çığrından çıktı..Artık başkaları düşünsün..
1f602.png
1f602.png
1f602.png
1f600.png

baya hareketli son gün oldu türk takimlar icin

Emre Mor'da gelecek gibi bence ya bilmiyorum ama son saatlerde KAP manyağı olacağız

PFDK, Erzurumspor maçında kırmızı kart gören Quaresma'ya 2 maç ceza verdi.

Yönetim istifa diye ağladım durdum beni yanılttılar. Helal olsun

Canım başkanım , nasılda anlamlı anlamlı konuşmuş gene :):):):):):)

mitro - çok sevdiğim 1 topçu idi 1-2 gol atıp kendine gelirse hasta eder herkesi kendine mutlu etti beni gelmesi
diagne - goal machine hiç oynamasa bile 8-9 a gözü kapalı satılır iyi transfer ki bence atacak bizde de
stoper - adını ilk kez burda duydum ama videoları izledikten sonra bu herif tam bizlik 1 topçuya benzio

eksik kısmında galatasarayımızda eksik asla bitmediği için keyfini çıkaralım ligin üstünde 1 squad oldu rakiplere de bakınca
Haklisin wallahi

Ozan Kabak olmasaydı, şu an forumda ve sosyal medyada şu havanın tam tersi bir durum olacaktı gerçekten. 6 ayda 11 milyon euro girdi sağlayan hocamıza koca bir alkış gerçekten. Adam transfer bütçesi yarattı resmen.

Ulaa birde ortasahaya adam yiyen bir yamyam gelse Ndiaye'nin yanına ne güzel olur

Fernandao biraz zayıf kalıyor o mevkiye onu yedekleyecek bir isim alsak işte o zaman çok iyi bir kadro kurmuş oluruz

Birşey rica edebilirmiyim senin nezlinde kardeşim sakın yanlış anlama örnek olsun diye senin yazını seçtim birde son gördüğüm yazıydı.

Bize göre "Yamyam" "Ayı" "Öküz" vb... gibi kelimeler insanı övmek için kullanılabilir. Bu konuda kimseyi yadırgamam ama siyahi ırka sahip insanlar için bunlar pek hoş olmaz. Biz millet olarak ırk ayırmayız ama bu gelen insanlar bizi tanımıyorlar. Biz içine kapalı bir grup değiliz mesajlarımız her internet kullanıcısı tarafından okunabiliyor. Yarın bir gün bizim forumumuzdan Twitter dan insta dan yada herhangi bir platformdan bu kelimeler cımbızla alınıp kullanılabilir.

Takımımızın çoğunluğu artık siyahi yazıları biri okusa onlara ve ters yorumlasa ne oluyor acaba taraftar ters bişey mi diyor hissi verebilir

Ben sizlerin iyi niyetinden ve heyecanından eminim bunu yeniden belirteyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt