Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama , Marcao ve Diagne transferleriyle Galatasaray Rugby takımını da açmamız mümkün bence , elimizde Donk gibi bu iş için biçilmiş kaftan bir isim de var hazır.

CHRİSTİAN LUYİNDAMA floodunu takip edin ;

1️⃣ 1994 Kongo Doğumlu. 1.91 boyundaki Luyindama Avrupa kariyerine Standart Liege takımına kısa bir süre önce başladı.
Uzun boyu,atletik vücudu ve çok yüksek fizik gücü ile çok süratli bir savunma oyuncusudur. uğur on Twitter

2️⃣Hücuma çıkmayı seven,geriden zaman zaman oyun kurabilen,lider özelliği olan ve savunmadaki kritik müdahalelerde bulunan oyuncunun hava toplarındaki rakiplerine üstünlüğüde dikkat çekiyor. Hırslı ve çevik bir oyuncu. uğur on Twitter

3️⃣Luyindama’nın diğer özelliklerinden bahsedecek olursak savunmada pozisyon alma yeteneği iyi,adam adama markajda ve ön sezgileri yüksek bir oyuncu.

4️⃣Zayıf yönleri ise zaman zaman ani sert müdahalelerde bulunabiliyor. Bu konu haricinde savunma olarak herhangi bir eksisi yok. uğur on Twitter

6️⃣Luyindama’nın bu sezonki bazı sayısal verileri :

%82 İsabetli Pas
Maç başına 3,5 hava topu kazanma
Maç başına 5.7 top uzaklaştırma
Maç başına 2.2 Top çalma .. uğur on Twitter

5️⃣17-18 sezonundan beri çıktığı
68 resmi maçta
7 Gol
13 sarı kart
1 kırmızı kart gördü. https://t.co/MB2LT1. 9oWP

Fenerbahçe’de sattığın kadar al cezası yok mu ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Donk neyse de Linnes in tribüne gönderilecek olması koyuyor adama,gerizekalı tff oynatmayacağın Türk futbolcuyu yedek kulübesinde oturtsan ne olacak,şöyle adamları tribüne göndermek zorunda kalıyoruz.

Sinan bu saatten sonra Diagne ve Mitroglou'nun ardından 3. forvet olur hocam. 4. alternatif de Muğdat. Formu yükselmeye devam ederse Yunus Fegh'in tek alternatifi olur ve çok iyi bir yapılanma bu bence. Bu Emre Mor'u en son milli takımda izlemiştim 2 yıl önce. Sonra ne Dortmund ne Celta Vigo'da pek takip edemedim. Bu adam sağda mı oynar solda mı?
sinanı kanat alternatifi olarak görenler vardı o yüzden yazdım bencede anca forveti yedekler oda 3. forvet olarak,dediğin gibi yunus sağ kanat alternatifi,emre sol kanat alternatifi olur uyum sağlayıp kafasını verirse çok faydalı olur..

Şu kadroyla Fener'in diğer takımların çürüklerini topladığı şu sezonda da sakatlık makatlık halleri harici Saraçoğlunda yenemeyeceksek cidden sinirlenmeye başlıcam. Saraçoğlunda kanarya ağlatıcı kadro şuan bu.
Reis bu kadro sela okutur bela olur üstlerine çöker rakiplerin

IMG_20190131_160652.webp

Fizik gücü çok sağlam taş gibi genc bir takım olduk.
Süper ligde kolay kolay deplasmanda mac kaybedecegimizi düsünmüyorum. Cünkü kondisyoner de iyi takım oyundan düsmüyo. Ic sahayı zaten söylemiyorum.

Lan kalan maclarin alayini gol yemeden kazanirsak şaşırmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt