Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
?????????????Bu maicon’a teklif yapan her kulüp neden son günü seçiyor , manyak mı bunlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?????????????Bu maicon’a teklif yapan her kulüp neden son günü seçiyor , manyak mı bunlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şöyle bir olay var reis. Bu adam ligin en iyi forveti ki bence kolay kolay bir daha göremeyeceğimiz gol sayılarını yakaladı 34 maç 32 gol 4 asist ne demek yahu ?diganeyi begeni yo musun
Diagne - Henry (CF) çift forvet de olur oyuna göre.![]()
Gol krallığının tepesindeki 2 oyuncu artık bizde. Bunları iyi besleyebilirsek çok gol atarız.
Acilen futbol yorumlamayı bırakmalısın.Gomisin giderayak bir baska kazigi bu Diagne mi simdi? Hemde bu konusulan paralara..
Transfermarkta gore Sneijderi bile biz zamaninda 7.5 milyon euroya almisiz..
Reis ben bu çocuğu ilk izlediğimde bana çok olumlu sinyaller vermişti zamanla biraz umitlerim siya düşmedi değil bizim ligde ki oyuncuların ederi belli zaten ama belçika dedinmi akan sular durur dediğin doğru geri alma payı olup satılabilir ve insAllah ben yanilir çok büyük bir yıldiz olur bu cocugun en büyük eksiği vücudunun yere sağlam basmamasi ve biraz cesur olmadığını düşünüyorum dripling yaparken aklımda ya geçemezsem sorusu geçiyor topa basıp hemen pas umarım o gelişimini iyi tamamlayip bizle uçar.Niye yolluyoruz ki ben anlamiyorum bence bu kulubun hedefi Avrupa'da bir kupa dahaysa bu ancak altyapidan cikan gencolarin 3-4 sene beraber oynayarak makineye donusmesiyle mumkundur
Bu yuzden Ozan - Yunus falan satilmasi hic ama hic hosuma gitmiyor fiyat ne olursa olsun
Yunus konusunda icimin rahatlamasinin tek yolu pay may degil buy back fee olur
Çaktırma, uyanmasınlar..Çok mu güçlü oluyoruz ne?
Gomisin giderayak bir baska kazigi bu Diagne mi simdi? Hemde bu konusulan paralara..
Transfermarkta gore Sneijderi bile biz zamaninda 7.5 milyon euroya almisiz..
Reis ben bu çocuğu ilk izlediğimde bana çok olumlu sinyaller vermişti zamanla biraz umitlerim siya düşmedi değil bizim ligde ki oyuncuların ederi belli zaten ama belçika dedinmi akan sular durur dediğin doğru geri alma payı olup satılabilir ve insAllah ben yanilir çok büyük bir yıldiz olur bu cocugun en büyük eksiği vücudunun yere sağlam basmamasi ve biraz cesur olmadığını düşünüyorum dripling yaparken aklımda ya geçemezsem sorusu geçiyor topa basıp hemen pas umarım o gelişimini iyi tamamlayip bizle uçar.
miroğlu gereğini yaparDiagne'nin 1 sarı kart 4 de kırmızı olmak üzere 5 maç cezası var. 2'sini çekti. 3'ü kaldı. Trabzonspor maçını da kaçırıyor bu durumda maalesef.
Mesela 13 m euroya hangi iki oyuncu 30 golü bulur?Maliyet hesabi yapanlar 13 milyon euro'ya en az Diagne kadar katki verebilecek 2 forvet alinabilecegini biliyor. Tonla laf soylendi Dursun ve ekibine. Fahis fiyatlara herkes transfer yapar diye. Sonra gidip kendileridemi fahis bonservis odeyecek. Ustelik Kasimpasa'ya. Diagne'nin bonservis 13, kendiside en az 2 milyon ise, tarihimizin en buyuk kaziklarindan biri olabilir.
Acilen futbol yorumlamayı bırakmalısın.
Diagne'nin 1 sarı kart 4 de kırmızı olmak üzere 5 maç cezası var. 2'sini çekti. 3'ü kaldı. Trabzonspor maçını da kaçırıyor bu durumda maalesef.