Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diganeyi begeni yo musun
Şöyle bir olay var reis. Bu adam ligin en iyi forveti ki bence kolay kolay bir daha göremeyeceğimiz gol sayılarını yakaladı 34 maç 32 gol 4 asist ne demek yahu ?

Maliyetinden bağımsız konuşmak gerekirse şu devre arası transfer döneminde adı bizimle anılan forvetler arasında Pato/Balotelli/Falcao gibi olmayacak isimleri bir kenara bırakalım benim en çok istediğim adam Diagne

İyi bir golcü olmasından ziyade şu anda takımımızın yapamadığı her şeyi en güzel şekilde yaptığını da düşünüyorum, kariyerinde sakatlık yaşamamış (bu seneki salakça cezalarını saymazsak) kolay kolay maç kaçırmaz bu adam 1 gol atınca yeter demez 2-3 olsun der o golü atabilmek için sonuna kadar zorlar

Anadolu topçusu/büyük takımda yapamaz diyenler olacaktır, bundan önceki halini bilemem ama benim 1 yıldır Kasımpaşa 'da izlediğim Diagne gerçekten özel bir forvet. STSL 'de oynasın da gol atsın diye dünyaya gelmiş adam

Ligdeki herhangi bir stoper ile çok rahar bire birde mücadele eder adeta boğuşur
Ceza sahasında her türlü fişi çeker
Öz güveni yüksek ki çoğu zamanda "bencil" diyebileceğimiz hareketleri oluyor ama pozisyon sonunda haklı çıkıyor adam
Çoğu kişinin söylediğinin aksine "ceza sahası golcüsü" değil sadece Diagne, tıpkı Gomis 'in fizik olarak üst seviyede olduğu zamanlarda yaptığı gibi geriye geliyor topu direk kanatlara açıyor(Trezeguet ve Eduok gibi adamlar bu gol+asist sayılarına ulaştıysa Diagne 'nin çok büyük payı var burada) arkadaşlarına duvar oluyor yeri geliyor orada oyuncu eksiltiyor topla birlikte

Tabi eksi yöneri de var
-İnanılmaz bir bonservis ile gelecek
-26 yaşına kadar (Juve 'de forma giyemedi diye biliyorum) forma giyeceği tek büyük takım Galatasaray olacak
-O beklediğimiz hücum pres yapacak oyuncu değil
-Ve tabi o cüssede olan bir adamın çok hızlı olmasını beklemeyiz kolay kolay, Diagne 'de çok hızlı olduğunu söyleyemeyiz

Diagne benim gözümde Lukaku 'nun STSL versiyonu. Belki mükemmel klas bir oyuncu değil ama golcü kere golcü adam ...

DyHZzAVWoAAgHJ4.jpg:large

Gol krallığının tepesindeki 2 oyuncu artık bizde. Bunları iyi besleyebilirsek çok gol atarız.
Diagne - Henry (CF) çift forvet de olur oyuna göre.

Niye yolluyoruz ki ben anlamiyorum bence bu kulubun hedefi Avrupa'da bir kupa dahaysa bu ancak altyapidan cikan gencolarin 3-4 sene beraber oynayarak makineye donusmesiyle mumkundur

Bu yuzden Ozan - Yunus falan satilmasi hic ama hic hosuma gitmiyor fiyat ne olursa olsun

Yunus konusunda icimin rahatlamasinin tek yolu pay may degil buy back fee olur
Reis ben bu çocuğu ilk izlediğimde bana çok olumlu sinyaller vermişti zamanla biraz umitlerim siya düşmedi değil bizim ligde ki oyuncuların ederi belli zaten ama belçika dedinmi akan sular durur dediğin doğru geri alma payı olup satılabilir ve insAllah ben yanilir çok büyük bir yıldiz olur bu cocugun en büyük eksiği vücudunun yere sağlam basmamasi ve biraz cesur olmadığını düşünüyorum dripling yaparken aklımda ya geçemezsem sorusu geçiyor topa basıp hemen pas umarım o gelişimini iyi tamamlayip bizle uçar.

Gomisin giderayak bir baska kazigi bu Diagne mi simdi? Hemde bu konusulan paralara..

Transfermarkta gore Sneijderi bile biz zamaninda 7.5 milyon euroya almisiz..

Su anakronistik karsilastirmalari sizin gibi bir bilim adamindan gormek beni uzdu

Zaten forumda surekli goruyoruz basimiz agriyor. Transfer piyasasi cok hareketli, volatile ve ekstra enflasyona ugrayan bir piyasa

Sneijder geldiginde dunyanin en pahali transferi Ronaldo idi 94m bedelle

Su an Neymar 222m

Nolur gecmis transfer ucretleriyle gunumuz transfer ucretlerini karsilastirmayi keselim

Luyundaymi de taş gibi adam şöyle boylu poslu güçlü adamlar gelsin Semih kaya tarzı kağıt gibi uçan adamlar değil

Yanliz.... Aylardır çalışıp, yine anamızın liginden oyuncu alırlar :D

Maliyet hesabi yapanlar 13 milyon euro'ya her biri en az Diagne kadar katki verebilecek 2 forvet alinabilecegini biliyor. Tonla laf soylendi Dursun ve ekibine. Fahis fiyatlara herkes transfer yapar diye. Sonra gidip kendileridemi fahis bonservis odeyecek. Ustelik Kasimpasa'ya. Diagne'nin bonservis 13, kendiside en az 2 milyon ise, tarihimizin en buyuk kaziklarindan biri olabilir.

Reis ben bu çocuğu ilk izlediğimde bana çok olumlu sinyaller vermişti zamanla biraz umitlerim siya düşmedi değil bizim ligde ki oyuncuların ederi belli zaten ama belçika dedinmi akan sular durur dediğin doğru geri alma payı olup satılabilir ve insAllah ben yanilir çok büyük bir yıldiz olur bu cocugun en büyük eksiği vücudunun yere sağlam basmamasi ve biraz cesur olmadığını düşünüyorum dripling yaparken aklımda ya geçemezsem sorusu geçiyor topa basıp hemen pas umarım o gelişimini iyi tamamlayip bizle uçar.

Dogru gozlem, zaten artik satildi gibi o yuzden cok da uzulmenin manasi yok

Umarim geri alma maddesi vardir o da yoksa iyi bir satistan pay maddesi vardir

Ve elbette Yunus insallah cok buyuk bir yildiz olur, cok iyi yerlere gelir

Diagne'nin 1 sarı kart 4 de kırmızı olmak üzere 5 maç cezası var. 2'sini çekti. 3'ü kaldı. Trabzonspor maçını da kaçırıyor bu durumda maalesef.

Ozan ve garynin parasıyla marcao ve diagne alındı. Kötü bi tablo yok ortada bence

Maliyet hesabi yapanlar 13 milyon euro'ya en az Diagne kadar katki verebilecek 2 forvet alinabilecegini biliyor. Tonla laf soylendi Dursun ve ekibine. Fahis fiyatlara herkes transfer yapar diye. Sonra gidip kendileridemi fahis bonservis odeyecek. Ustelik Kasimpasa'ya. Diagne'nin bonservis 13, kendiside en az 2 milyon ise, tarihimizin en buyuk kaziklarindan biri olabilir.
Mesela 13 m euroya hangi iki oyuncu 30 golü bulur?

Diagne Ts maçında oynayacak galiba gelirse, Çünkü arada bir kupa maçı daha olacak ve 2 maç cezası kaldı Alanya + kupa ile bitecek.

Diagne'nin 1 sarı kart 4 de kırmızı olmak üzere 5 maç cezası var. 2'sini çekti. 3'ü kaldı. Trabzonspor maçını da kaçırıyor bu durumda maalesef.

Sarı cezası yok , zaten direkt kırmızı alınca o iptal oluyor . Trabzon maçında oynar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt