Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne Ilk Maci TTA‘da TRabzon maci olacak. Hattrick yapar benden söylemesi

Cagne olayı bence burdan dönmez her boku yalanlayanlar bu kadar yangına herhald konuşurlardı.

Onyekuru diagne yapip sola belhandayi atalim ve 442 oynayalım. Onyekuru epey gol atar diagneden dolayi

Lan 1 saat manitayla konuşalım dedik neler döndü yine ya özet geçecek var mı diagne mi açıklandı? Bakıyorum bulamadım hala.

Ben yanlış hesaplamış olabilirim kusura bakmayın. Kasımpaşa ne ara ne maç yaptı takip etmedim hiç.

Alanyaspor ve Hatayspor maçı sonrası cezasını çekecek.Trabzonspor maçında sahada olacak..

Luyundaymi de taş gibi adam şöyle boylu poslu güçlü adamlar gelsin Semih kaya tarzı kağıt gibi uçan adamlar değil
Adam acayip şekilde Virgil van Dijk 'a benzemiyor mu ?

O da Southampton 'da sıçrama yapmadan önce Celtic 'de filan oynuyordu. Luyindama 'da tam v.Dijk 'in patlama yaptığı yaşta gelirse bizim van Dijk 'imiz olur :asd:

Maiconu gercekten 2,5 a satiyorsak, Diagne sezonu 30 gol atarak bitirse bile, bizimkiler 15 milyona anca satabilir.

Siz zannediyorsunuz ki terim super ligi hayal ettiğinden bu adamları istiyor o varya şimdi uefa için son kez herkesi tokatlamak için istiyor.
Ne hayaller kuruyordur.

Fegh, naga ve mariano Diagneyi dsha da gol manyagi yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt