Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozur dileyerek

Gece uykudan uyanıp transfer yaptikmi diye foruma giriyorum.cok kısa sürede diagne şu defans konusunda kaynaklar güvenilir mi?son bir kaç sayfada herkes kesin konuşmuş.biri acil cevap yazabilirmi?cevabı okuyup yatacağım.sabaha çok işim var.

40 yaşında dustugumuz duruma bak!ulan Galatasaray

Abi a.s . Burda yazan arkadas ne dediyse 1 saate medyada haber oldu. Duyumlar saglam

Valla UEFA'yı tekrar almayı o kadar istiyorum ki. Fenerbahçe ve Beşiktaş'lıların sesi bir 10 sene daha kesilir.
10 sene mi? Üstad böyle bir şey yaşanırsa Öz Fenerbahçe, Hakiki Beşiktaşlılar falan gibi isimler görebiliriz ligde. Bu mali tablolarda başarısızlıkların telafisi kalmadı artık.

Yalnız şöyle bişey var DIAGNE TS MAÇINDA DA SAHADA YOK SANIRIM. RİZE MAÇINDA OYNAMAMASININ SEBEBİ SARI KART CEZASI VE O ZAMAN CEZALAR AÇIKLANMAMIŞTI

Mantia diyor ki: senle film seyredılmez hep telefondasin

Yav son haftalar kafayi yedim forvet gelmeyince, nihayet artik sağlam bir forvetimiz var

Valla UEFA'yı tekrar almayı o kadar istiyorum ki. Fenerbahçe ve Beşiktaş'lıların sesi bir 10 sene daha kesilir.
Şampiyonluk mu uefa kupası mı deseler yine uefa derim. Akbilspor futbolcuları da karıları ve çocuklarıyla şampiyonluklarını kutlarlar.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maliyet hesabi yapanlar 13 milyon euro'ya her biri en az Diagne kadar katki verebilecek 2 forvet alinabilecegini biliyor. Tonla laf soylendi Dursun ve ekibine. Fahis fiyatlara herkes transfer yapar diye. Sonra gidip kendileridemi fahis bonservis odeyecek. Ustelik Kasimpasa'ya. Diagne'nin bonservis 13, kendiside en az 2 milyon ise, tarihimizin en buyuk kaziklarindan biri olabilir.
Sneijder ve Drogbadan sonra tarihimizin en iyi transferi ve en dogru zamanda yapilan ve dogru bir kadroya yapilan transfer diyebilirim. Sezon sonu ne demek istedigimi anlicaksin.

Ozur dileyerek

Gece uykudan uyanıp transfer yaptikmi diye foruma giriyorum.cok kısa sürede diagne şu defans konusunda kaynaklar güvenilir mi?son bir kaç sayfada herkes kesin konuşmuş.biri acil cevap yazabilirmi?cevabı okuyup yatacağım.sabaha çok işim var.

40 yaşında dustugumuz duruma bak!ulan Galatasaray

Diagne, mitroglou, maicon, luyindama ve yunus duyumlarını veren arkadaş kaynağını yönetimle paylaşmış, geçen günlerde benimle de paylaşmıştı serdar konusunda, gayet güvenilir bir iaimdi, yanılmadı zaten o konuda. Diagne bitti diye haber girmeye başladı herkes, diğerleri daha kesin değil gibi. Ama arkdaş onlara da kesin dedi, yakında düşebilir onlar da.
İyi geceler.

Şampiyonluk mu uefa kupası mı deseler yine uefa derim. Akbilspor futbolcuları da karıları ve çocuklarıyla şampiyonluklarını kutlarlar.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonluk mu UEFA mı deseler tabii ki UEFA'yı secerim.

1) Şampiyonlar ligine birinci torbadan katılım + gelirler
2) İkinci UEFA ile Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye olan psikolojik üstünlüğün artması.
3) Bütün ülkede kutlamalar ve sevgi seli.
4) Store para basar.
5) Kulübün uluslararası itibarı daha da yükselir.

SADECE TAHMİN:
Galatasaray’da Belhanda ve Maicon giderse
Trezeguet, Fernandes ve Luyinduma gelir.
NOT: Belhanda ve Trezeguet’in menajerleri aynı kişi.

Veli yigit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt