Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hilmi dingilinin açıklamasından sonra Terim Hocam ne istiyorlarsa verin alın demiş. Yarın açıklarken de tercüman mert çıkarıp sallayacakmış

Ozur dileyerek

Gece uykudan uyanıp transfer yaptikmi diye foruma giriyorum.cok kısa sürede diagne şu defans konusunda kaynaklar güvenilir mi?son bir kaç sayfada herkes kesin konuşmuş.biri acil cevap yazabilirmi?cevabı okuyup yatacağım.sabaha çok işim var.

40 yaşında dustugumuz duruma bak!ulan Galatasaray

Mitroglou gelir Alanya ve Trabzon maclarinda toplam 3-4 gol sallarsa nasil kesicez bu adami Diagne icin, boyle bir problem de var

Diagne için ödenecek bonservisin haricinde yorumlarsak hiç mırın kırın etmeyelim adam golün her türlüsünü atabiliyor. Ceza sahasında topa yakın olduğu çoğu topu kaleye gönderiyor adam. Her şeyi geçtim bu adam ligde 20 gol ile devam ediyor, ister istemez rakiplerimiz ayrı bir önlem alacak, kanat oyuncularımız daha da parlar diye düşünüyorum. Ah bir de Emre sakat olmasaydı ceza sahasında iş bitirme yüzdemiz tavan yapabilirdi. Diagne bize gelip yarım sezonda 20 gol atmaz belki ama Henry gibi bir futbolcumuz varken çok daha büyük faydası olacaktır takıma diye düşünüyorum dostlar.

Valla UEFA'yı tekrar almayı o kadar istiyorum ki. Fenerbahçe ve Beşiktaş'lıların sesi bir 10 sene daha kesilir.

Ts dan nefret ettiğim kadar hiçbir takımdan nefret etmiyorum.Bunu da unutmadık.66DA701C-DCF0-4929-8CFE-D1A9FD6F17E2.webp

Şu adamı yerinden oynatmayalım. Adam sol açıktan başka yerde oynayınca etkisiz işte anlayın. Onye santrafor falan değil.

Sol açık oynamiyor zaten sürekli ceza alaninda. Forvet oynamiyor degil oynar ama tek oynamaz. Diagne baya alan açar kendisine. Onyekuruyu ne kadar ceza sahası icinde tutarsak o kadar verim sağlar

Ben benimkinin suratina yumruk attim twitterdaki haberi görünce
Işte gerçek bir Galatasaray'li.

Gomis insta da bir nevi Diagne yı "açıkladı"... Sonra bütün gazeteciler "H.O." bombardımana girdiler.

(Mizah yok) Diagne hakikaten Bitmiş :)

Su anakronistik karsilastirmalari sizin gibi bir bilim adamindan gormek beni uzdu

Zaten forumda surekli goruyoruz basimiz agriyor. Transfer piyasasi cok hareketli, volatile ve ekstra enflasyona ugrayan bir piyasa

Sneijder geldiginde dunyanin en pahali transferi Ronaldo idi 94m bedelle

Su an Neymar 222m

Nolur gecmis transfer ucretleriyle gunumuz transfer ucretlerini karsilastirmayi keselim

Haklisin renktas. Bu spordaki rakamlar ve saire bizleri aşar. Bizde bilgimizin eriştiği kadarinca yorum yurutuyoruz. Tabi işlerin ince detaylarini bilmeyince bazen yanlış yola girebiliyoruz.

Bilemiyorum, yine ismi cismi belli olan ve kariyerinden hic kimsenin suphesi olmayan bir Robinhoyu Basaksehir 2 milyona almış diye bilgi var transfermarktta. Tabi detaylarini bilmiyorum. Maç başı ve saire leri ayri tutuyorum. Diagne leblebi gibi gol atmis ilk yari. Amenna. Ama konusulan rakamlar hala bana inanilmaz aşırı geliyor. Bilemiyorum.

Tek gayemiz Galatasaray :)

Yalnız Marcao 'dan sonra Diagne ve Luyindama eklenirse takıma fizik olarak resmen sıçrama yapar takım

Fernando-Feghouli-Mariano gibi adamların tekniğiyle ezdiği rakiplerimizi bir de bu adamların fizik gücüyle ezeriz :asd:
+ Ndiaye ve Nagatomo gibi mermi gibi 2 tane adam var elimizde

gecen sezonki golleri...geçen seneden 1 golü 1 asisti sivas macında.frikikten yazmış güzel gol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt