Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.313
- 19.763
- 2.943
Ulan manita mı önemlidir, Diagne mı ?!!!Lan 1 saat manitayla konuşalım dedik neler döndü yine ya özet geçecek var mı diagne mi açıklandı? Bakıyorum bulamadım hala.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan manita mı önemlidir, Diagne mı ?!!!Lan 1 saat manitayla konuşalım dedik neler döndü yine ya özet geçecek var mı diagne mi açıklandı? Bakıyorum bulamadım hala.
Ulan manita mı önemlidir, Diagne mı ?!!!
Mesela 13 m euroya hangi iki oyuncu 30 golü bulur?
Hiç izlemedim ama fizik olarak vırgılı andırıyor tabiAdam acayip şekilde Virgil van Dijk 'a benzemiyor mu ?
O da Southampton 'da sıçrama yapmadan önce Celtic 'de filan oynuyordu. Luyindama 'da tam v.Dijk 'in patlama yaptığı yaşta gelirse bizim van Dijk 'imiz olur![]()
Hatayspor'a nerde zor kura var o çıktı şanslarına.Biz çıkarız büyük ihtimalle.Hem yakın banane hatayi yav onlar mi cikti
Şu adamı yerinden oynatmayalım. Adam sol açıktan başka yerde oynayınca etkisiz işte anlayın. Onye santrafor falan değil.
Hala.kesikValla UEFA'yı tekrar almayı o kadar istiyorum ki. Fenerbahçe ve Beşiktaş'lıların sesi bir 10 sene daha kesilir.
Yarın 14 te kuralar.ne hatayi yav onlar mi cikti
Işte gerçek bir Galatasaray'li.Ben benimkinin suratina yumruk attim twitterdaki haberi görünce
Su anakronistik karsilastirmalari sizin gibi bir bilim adamindan gormek beni uzdu
Zaten forumda surekli goruyoruz basimiz agriyor. Transfer piyasasi cok hareketli, volatile ve ekstra enflasyona ugrayan bir piyasa
Sneijder geldiginde dunyanin en pahali transferi Ronaldo idi 94m bedelle
Su an Neymar 222m
Nolur gecmis transfer ucretleriyle gunumuz transfer ucretlerini karsilastirmayi keselim