Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun çok kötü bir transfer sezonu geçirip wagner love 2 yi kadromuza kattık, kızacaksınız bana biliyorum ama konuşulan isinlerle yapılan işleri lütfen karşılaştırın iyidir kötüdür demiyorum ama bugün teknik özellikleri ne kadar iyi olursa olsun hiçbiriniz vestel telefon istemezsiniz.. (vestel telefon yerli değildir yerli montajdır.)
Umarım haksız çıkarım.
vestel telefon ile diagne nin bağlantısı nedir

Bu kadar cimrilikten ve cl'den elendikten sonra tüm parayı saçma sapan oyunculara yatırmak büyük iş. Amrabat v2. klasik Terim transferi..
Sattığın kadar al muhabbeti yaptığın dönem için geçerli. Yani sene sonuna bırakamıyorsun bu bütçeyi.
Devre arası yaptılar yaptılar transfer.
Yaz dönemi gene sattığın kadar al geçerli olacak çünkü.

Madem bütçe açtılar almak zaruridir.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3.5ta maas veririz. Velevki tutmadi atamadi adam daha gol falan 13+1.7 = vergiler dahil ortalama 15 milyon euro.
Şampiyon olamazsak net iflas bayragi cekmek oluyor bu isin ozu. Şimdi sponsorlar vs diye susleyecekler bir guzel ha iyi ya azmış diyeceğiz

Valla yönetimin yatacak yeri yok. Kulübe 2 kuruş faydam olduysa hakkımı helal etmiyorum arkadaş.
Sen koca yaz + ocak ayı transfer döneminde ultra level beceriksizlikle hiç kimseyi alama, 3 gün kala K.Paşa denen iğrenç kulübün dilencisi ol. Ulan 13M'a 2 tane genç potansiyelli forvet alınırdı be...

Diagne, 12,8 M € karşılığında Galatasaray'da. Şampiyonluk halinde Kasımpaşa'ya 500.000 € daha ödenecek. (Hürriyet)

Abi kaç aydır forvetsizlikten maç izlerken gözlerimiz kanıyor, Ş.Liginden ve kaç milyon € dan oldun ve belki seneye de Ş.Liginin tehlikeye girme ihtimali var. Yok o çok bu az Ş.Ligi katılım parası karşılar tek başına bu transferi herkes rahat olsun. Hiçbir meblağ Galatasaray taraftarının sağlığından önemli değil.

Sağlam kazık yedik gibi neyse artık. Tahmin ettiğimiz üzere son saniyelerde panikle transfer yaptıkları için anormal bir bonservis çıkacak ortaya. Transferin bitmesine 1 gün kala anca çok fahiş bir para vereceksin ki al böyle adamı. Ederinin çok üstüne aldık. Öven arkadaşlar gerçekten 5 maç 90 dakika izlediniz mi ciddi merak ediyorum. İzledik iş yapar diyorsanız tamamdır ama bu paraya gerçekten çok iyi forvet bulunur.

Fatih Terim'in bugün yönetim sınırları zorluyor dediği futbolcu Trezeguet olabilir

yav bi defolup giidn.1 sezonda 32 gol atmıs adama burun kıvıracak durumda degiliz.begenmiyosan da iyi transfer.ben de begenmiyorum stilini ama iyi transfer.antuya geçiş yapın yavastan

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando N'diaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Diagne

İsmail
Linnes Semih Ahmet Ömer
Donk Selçuk
Yunus EmreA. EmreT.
Sinan

Diagne'nin en büyük artısı bencilliğinin arkasında Belhanda ve Feghouli gibi attırmayı seven, atma konusunda özellikle Belhanda yeteneksizin yerine de gol atacak olması, keşke Belhanda da gitse.​

Gsc karşı çıktığına göre 30 golü geçeceği garanti oldu.İçiniz rahat olsun arkadaşlar.

Sağlam kazık yedik gibi neyse artık. Tahmin ettiğimiz üzere son saniyelerde panikle transfer yaptıkları için anormal bir bonservis çıkacak ortaya. Transferin bitmesine 1 gün kala anca çok fahiş bir para vereceksin ki al böyle adamı. Ederinin çok üstüne aldık. Öven arkadaşlar gerçekten 5 maç 90 dakika izlediniz mi ciddi merak ediyorum. İzledik iş yapar diyorsanız tamamdır ama bu paraya gerçekten çok iyi forvet bulunur.
stili begenilmeyebilir ama adam net golcü,affetmiyor

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando N'diaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Diagne

İsmail
Linnes Semih Ahmet Ömer
Donk Selçuk
Yunus EmreA. EmreT.
Sinan

Diagne'nin en büyük artısı bencilliğinin arkasında Belhanda ve Feghouli gibi attırmayı seven, atma konusunda özellikle Belhanda yeteneksizin yerine de gol atacak olması, keşke Belhanda da gitse.​
Belhanda'nın gitmemesini istiyorum.. ama giderse de yerine Fernandes gelecek, kararsız kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt