Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Boyle bir cevap bekliyordum bende
Dogum gununde hediye alacaktim ondan sordum
H. Cund'un foruma uye oldugu kutlu gun ayni zamanda dogumgunumdur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boyle bir cevap bekliyordum bende
Dogum gununde hediye alacaktim ondan sordum
Pancar gibi olmuşturTurgay demir şuan fesatlıktan kendini mıkmıklıyordur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vestel telefon ile diagne nin bağlantısı nedirGeçmiş olsun çok kötü bir transfer sezonu geçirip wagner love 2 yi kadromuza kattık, kızacaksınız bana biliyorum ama konuşulan isinlerle yapılan işleri lütfen karşılaştırın iyidir kötüdür demiyorum ama bugün teknik özellikleri ne kadar iyi olursa olsun hiçbiriniz vestel telefon istemezsiniz.. (vestel telefon yerli değildir yerli montajdır.)
Umarım haksız çıkarım.
Sattığın kadar al muhabbeti yaptığın dönem için geçerli. Yani sene sonuna bırakamıyorsun bu bütçeyi.Bu kadar cimrilikten ve cl'den elendikten sonra tüm parayı saçma sapan oyunculara yatırmak büyük iş. Amrabat v2. klasik Terim transferi..
Kasimpasa icin 700bin iyi para. Ligin en kucuk stadinda oynayan taking bu paralari nasil veriyor acaba?Kasımpaşa dan 700 bin Euro alıyormuş,biz de 1,5-2 m euroya bağlayabilirsek iyi olur.O zaman maaş+bonservisi toplam maliyeti ile iyi transfer olur.Ocak ayı için![]()
aga adam kemerburgaz'dan florya'ya uçakla mı gelsinDiagne için havalimanında karşılama olacak mi ?
stili begenilmeyebilir ama adam net golcü,affetmiyorSağlam kazık yedik gibi neyse artık. Tahmin ettiğimiz üzere son saniyelerde panikle transfer yaptıkları için anormal bir bonservis çıkacak ortaya. Transferin bitmesine 1 gün kala anca çok fahiş bir para vereceksin ki al böyle adamı. Ederinin çok üstüne aldık. Öven arkadaşlar gerçekten 5 maç 90 dakika izlediniz mi ciddi merak ediyorum. İzledik iş yapar diyorsanız tamamdır ama bu paraya gerçekten çok iyi forvet bulunur.
Belhanda'nın gitmemesini istiyorum.. ama giderse de yerine Fernandes gelecek, kararsız kaldımMuslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando N'diaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Diagne
İsmail
Linnes Semih Ahmet Ömer
Donk Selçuk
Yunus EmreA. EmreT.
Sinan
Diagne'nin en büyük artısı bencilliğinin arkasında Belhanda ve Feghouli gibi attırmayı seven, atma konusunda özellikle Belhanda yeteneksizin yerine de gol atacak olması, keşke Belhanda da gitse.