Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis e şu zammı yapmış olsaydık şuan kasamızda 13 milyon euro paramız, CL son 16 ve gelirleri, bununla birlikte gelen itibar ve yeni yıldız oyuncumuz belki de bizimle olacaktı. Ben de o zaman gönderilmesi gerektiğini savunmuştum ama bu bence hepimize ders oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupa'da 3 oyuncu olarak Marcao-Luyindama-Diagne bildirilir bence..

Trezeguet de olursa dehşet bir ekip çıkar ortaya...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.5ta maas veririz. Velevki tutmadi atamadi adam daha gol falan 13+1.7 = vergiler dahil ortalama 15 milyon euro.
Şampiyon olamazsak net iflas bayragi cekmek oluyor bu isin ozu. Şimdi sponsorlar vs diye susleyecekler bir guzel ha iyi ya azmış diyeceğiz
Bu kadar beklediklerine göre her seçeneği düşünüyorlardir.
Hesap kitaba girmeden keyfini çıkarmak lazım şu saatten sonra.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Elinde bonservisten kazandığı 14 m olan takım bonservise 14 m harcadı diye iflas bayrağı çekiyormuş, ilginç.

Forvet için kimin kapısını çalsalar fiyat 10milyon euro deniliyor,yapcak bisi yok piyasa böyle demekki

Leş bi transfer skandal bi bonservis bedeli. Amrabat, Emenike ve daha nice örneği var bunun. Anadolu takımında çok iyi iş yapan iyi fizikli az süratli oyuncular büyük takımlarda iş yapmıyor niye anlamıyorsunuz bunu

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emenike Ersun ile Fener'i şampiyon yaptı sen gittin Emenike örneği verdin? Dur hatta 34'lük Webo da vardı o da Başakşehir'den gitmişti. İkisi şampiyon yaptılar Fener'i. Ben mi yanlış hatırlıyorum lan yoksa?

Kendi görüşüm olarak söyledim umarım haksız çıkarım 15m satarız umarım golleri sıralar beni bloklarsınız Vestel telefonda türkiye dışına çıkmamıştır pato, alan vb gibi örneklere bakarak konuştum.
İyi geceler

9 m € + eren i teklif etmisiz kpasa 9 m € istemis sadece gorusmeler suruyor

Offf ne kadar lezzetli bir nobet 3 sayfa geriden geliyorum 1 saattir hala yetisemedim

Sağlam kazık yedik gibi neyse artık. Tahmin ettiğimiz üzere son saniyelerde panikle transfer yaptıkları için anormal bir bonservis çıkacak ortaya. Transferin bitmesine 1 gün kala anca çok fahiş bir para vereceksin ki al böyle adamı. Ederinin çok üstüne aldık. Öven arkadaşlar gerçekten 5 maç 90 dakika izlediniz mi ciddi merak ediyorum. İzledik iş yapar diyorsanız tamamdır ama bu paraya gerçekten çok iyi forvet bulunur.

Hacı gol vuruşları çok sağlam herifin ya. Topu buna taşıdığımız takdirde affetmeyecektir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne stoperleri sırtına aldı Onyekuru boşta kalıp gölü attı bile

suan ligde en cok gol atan iki oyuncu bizde demektir bu transfer. solda onyekuru önde diagne. sagda feghouli ortada belhanda. iki arap kökenli futbolcumuz da biraz gol katkisi yapsa cok rahat kazaniriz maclari. bu ikisi cok gol atmadigi icin garry ve gomise kaliyorduk hep.

I would like to see, gormek isterim demis. Arada ince bi cizgi var ama essek degildir heralde gomis. Hayirli olsun.

Rekorumu kırmanı isterim demiş orası temiz de sonrası sakat.

I wish you a good second part of the season

İkinci yarı için başarı diliyor.Belki benim Galatasaray formasıyla kırdığım rekoru sen (kasımpaşayla) kır diyor. Transfer haberi böyle verilmez. Ha gazetecilerin duyumu vardır o ayrı ama şu paylaşımda sevinecek bir şey bulamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt