Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.300
- 2.717
- 303
aga adam kemerburgaz'dan florya'ya uçakla mı gelsin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aga adam kemerburgaz'dan florya'ya uçakla mı gelsin
Bu kadar beklediklerine göre her seçeneği düşünüyorlardir.3.5ta maas veririz. Velevki tutmadi atamadi adam daha gol falan 13+1.7 = vergiler dahil ortalama 15 milyon euro.
Şampiyon olamazsak net iflas bayragi cekmek oluyor bu isin ozu. Şimdi sponsorlar vs diye susleyecekler bir guzel ha iyi ya azmış diyeceğiz
Emenike Ersun ile Fener'i şampiyon yaptı sen gittin Emenike örneği verdin? Dur hatta 34'lük Webo da vardı o da Başakşehir'den gitmişti. İkisi şampiyon yaptılar Fener'i. Ben mi yanlış hatırlıyorum lan yoksa?Leş bi transfer skandal bi bonservis bedeli. Amrabat, Emenike ve daha nice örneği var bunun. Anadolu takımında çok iyi iş yapan iyi fizikli az süratli oyuncular büyük takımlarda iş yapmıyor niye anlamıyorsunuz bunu
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatih Terim'in bugün yönetim sınırları zorluyor dediği futbolcu Trezeguet olabilir
Bu TRTspor’un tek doğru haberi ekranın sağ alt köşesindeki saat ve tarih.hic güvenmem ama trt söylemis.
Sağlam kazık yedik gibi neyse artık. Tahmin ettiğimiz üzere son saniyelerde panikle transfer yaptıkları için anormal bir bonservis çıkacak ortaya. Transferin bitmesine 1 gün kala anca çok fahiş bir para vereceksin ki al böyle adamı. Ederinin çok üstüne aldık. Öven arkadaşlar gerçekten 5 maç 90 dakika izlediniz mi ciddi merak ediyorum. İzledik iş yapar diyorsanız tamamdır ama bu paraya gerçekten çok iyi forvet bulunur.
I would like to see, gormek isterim demis. Arada ince bi cizgi var ama essek degildir heralde gomis. Hayirli olsun.
Diagne'yi hiç izlediniz mi?Leş bi transfer skandal bi bonservis bedeli. Amrabat, Emenike ve daha nice örneği var bunun. Anadolu takımında çok iyi iş yapan iyi fizikli az süratli oyuncular büyük takımlarda iş yapmıyor niye anlamıyorsunuz bunu
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
genel olarak trt'ye zerre güvenim yoktur zaten benim.Bu TRTspor’un tek doğru haberi ekranın sağ alt köşesindeki saat ve tarih.
Ha bir de geçen sezon son maçtan sonra Galatasaray’ın şampiyon olduğu haberi girmişlerdi.