Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Elveda
Ne diyosun Yunus isine? Sence gider mi? Geri gelir mi? Basarili olur mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elveda
Kaynak benim , Neden 3.5 Milyona 18'lik kanat oyuncumuzu yollayalım kanattan Garry'de eksilmişken özelliklekaynak nedir
Elimizde 14 milyon oldugunu sanan yeni cagin polyannalari çıkmış ortaya yine. Ha cebimizden biz veriyoruz kasa kolayligi derseniz reyiz diye alkislayalim
yani mantık yürütürsen zaten gitmeyecegini anlarsın.elde kanat yok.yunusu göndericez he.artık siz oyanrsınızKaynak benim , Neden 3.5 Milyona 18'lik kanat oyuncumuzu yollayalım kanattan Garry'de eksilmişken özellikle
Bunun yanına mobil gezen çalım yeteneği iyi bir forvet alsak varya pato alan tarzı eskilerden örme saviola martins gibi hayal edemedim anasını satayım.
Luyindama+Savanier+Diagne=UEFA kupası
Yunusa şöyle 5 artı yüzde 40 koydursak kabulmuyuz reis ?Diagne + Mitroglou + Luyindama agzimi sulandirmakta
Fakat Yunus Akgun kardesimizin huzunlu veda hat-trick'i gogsumde bir siziya sebebiyet vermekte
Bu nöbette olacak bisiler. Arşivlik nöbet olabilir. En kötü 31 ocakta topluca sövüyoruz.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cavani Galatasaray diye okudum ölüyordum. ..Lucas Cavallini > Galatasaray mi? diyor..
Kaynak benim , Neden 3.5 Milyona 18'lik kanat oyuncumuzu yollayalım kanattan Garry'de eksilmişken özellikle