Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pato tarzı forvet lazım moise kean marcus thuram hepsi olur

Ben herşeyi gectim,aylarca çalışıp liste oluşturduk,hedefimiz genç ve ilerde kazanç sağlayabilecegimiz isimler,kulübün parasını boşa harcamayız gibi sòylemlerden sonra işin diagneyle sonuçlanmasına üzüldüm ne gerek vardı bu kadar çalışmaya yordunuz kendinizi bu kadar en azından önce getirebilseydiniz bizdeyken ceza almazdı gelse bile oynayamaycak herif,neyse umarım emre mor gelir malesef diğer isimlere heyecan yapamadım beğenmeyenler çok olsada denemekte fayda olduğunu düşünüyorum..

Arkadaşlar, Diagne'nin, Mitroğlu'nun, Luyindama'nın maliyetlerini düşünmeyin siz. Ya da Yunus ve Maicon'dan elde edeceğimiz gelirleri. Elimizde kalan parayı bu dönem harcamak zorundaydık ve transfer sezonu bitiminde FFP'ye uyacak şekilde tüm parayı harcayacağız. Hem Avrpa'dan men almayacağız, hem güçlü, şampiyon olacak bir kadro kuracağız. O yüzden sizden ricam, fiyatlara çok takılmadan ve yönetimimizin gerçekten sonuna kadar (ama yeterli ama yetersiz) çaba gösterdiğini bilerek kulübümüze destek olmamız. Kalan arkadaşlara iyi nöbetler dileyerekten iyi geceler herkese.

metehanı ve recepi kazansaydık yunus gidebilirdi ama romaya

Yunus akgün 4.5 gibi bi paraya satılıp %20 bir satış payı koyulursa süper olur. Sonrasınd oturmuş kadroya atalay celil ve gökayı parlatırsa ve birer birer satışları gerçekleşir. Avrupada yapamayan oyuncularımız olursa tecrübelenmiş olarak ve kiralık olarak takımıza kazandırabiliriz. Altyapıyı oyuncularımız satıldıkça ve başarılı oldukça transfer bedelleri de yükselecektir.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hahaha Reis ünlü Balo hareketi yapmış :S :D

b19863ac67832ea4f981dce4b3645906b7fe8015.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt