Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mirza cihanı kazanalım,yunus romaya her yere gidebilir.+halil kaya ve fırat güllü var daha

Ben Yunus'ta çok ışık göremiyorum malesef. €3.5m + %30 pay teklifini kabul edip Emre Purple'ı alsak iyi ederiz gibime geliyor. Emre daha disiplinsiz ama daha yetenekli. Terim adam eder faktöründen olayı mantıklı bir transfer hamlesi olur.

Yunusa şöyle 5 artı yüzde 40 koydursak kabulmuyuz reis ?

Niye yolluyoruz ki ben anlamiyorum bence bu kulubun hedefi Avrupa'da bir kupa dahaysa bu ancak altyapidan cikan gencolarin 3-4 sene beraber oynayarak makineye donusmesiyle mumkundur

Bu yuzden Ozan - Yunus falan satilmasi hic ama hic hosuma gitmiyor fiyat ne olursa olsun

Yunus konusunda icimin rahatlamasinin tek yolu pay may degil buy back fee olur

Gomisin giderayak bir baska kazigi bu Diagne mi simdi? Hemde bu konusulan paralara..

Transfermarkta gore Sneijderi bile biz zamaninda 7.5 milyon euroya almisiz..

Maliyet hesabı yapanlara gelsin;

Bu takım forvetsizlikten dolayı CL grubundan çıkamadı doğru mu doğru. İlk yarı 6 puan geri düşmemizin sebebi forvetsizlik değil mi e bu da doğru.
Bu adam olsaydı bizim cebimize CL’den çıktığımız ve galibiyet primleriyle en az CAGNE’NİN bonservisin 2-2.5 katı zaten kasaya girecekti.

Ondsn dolayı kimse hikaye okumasın bana. CAGNE 10 numara transferdir.

Isındım Diagne ye.
12 değil 20 feda olsunnnnn

yunusu isteyenler olur illaki de şu dönemde gitmez

DyHZzAVWoAAgHJ4.jpg:large

Gol krallığının tepesindeki 2 oyuncu artık bizde. Bunları iyi besleyebilirsek çok gol atarız.

Şu ana kadar yaz transfer döneminin aynısını yaşıyoruz. Umarım dejavu yaşamayız.

Bu maicon’a teklif yapan her kulüp neden son günü seçiyor , manyak mı bunlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün de beceriksiz yönetime söverek yatağa giriyoruz. Allah sizi bildiği gibi yapsın

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olmasını beklediğim

Muslera
Mariano Ozan Cahill Nagatomo
Fernando N'diaye
Feghouli Pato Onyekuru
Alan

Olacak olan

Muslera
Mariano Maicon Marcao Nagatomo
Fernando N'diaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Diagne​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt