Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satıştan kazanılan para banka faizlerine yani havaya mı gitsin?
sattığın dönemde aldın aldın zira bir sonraki dönem satacak adam bulamayabilirsin. ozan büyük bonus oldu. gerekiyorsa ki gerekiyor tüm satış artısını gömeceksin forvete. yapacak bişey yok.
buda bizimkilerin beceriksizliği.
forvetsiz sezona devam etmen demek seni şampiyonluktan da, cl gelirlerinden de eder. bunlarda yaklasık 4-5 diagne parası falan yapıyor.
Sampiyonluğu garanti getirecek bi oyuncu oldugunu sanmiyorum Pato gibi Balo gibi bi adama gomulseydi sesim cikmazdi ligimizde adamlar kotudur elestiresinede katilmiyorum ama o para cok malesef yazik oldu o yapilan satislara

Fatih hoca melo'yu adam edemedi belki ama en azından ondan verim almasını bildi. Melo'yu dört peygamber bir araya gelse adam edemez.

Renktaş lafım sana değil, mesajını bilgi kaynağı olarak kullanıyorum.

Uzun mesajlar ne okunuyor bilmiyorum ama yazmak zorundayım.

Bu elemana bu paraları vermek için delirmiş olmak gerek. Ben Diagne'ye Araplar'ın talip olduğunu, yok 10 milyon € teklif ettiklerini de hiç düşünmüyorum. Bana menajer oyunu gibi geliyor, bilemiyorum. Bu eleman zaten 5 sene önce Arabistan'a gitmiş doğru düzgün topa vuramadan da gönderilmiş. Elemanın 2015 yılının öncesi neredeyse yok gibi birşey ama resmen menajerlik başarısı bir şekilde hep transfer olmuş.

Ancak bu beceriksiz yönetim yüzünden ben bu adamın alınmasını yine de destekler sevinirdim ama bir şartla; bonservisi 7-8 civarında olsaydı. İyi kötü Galatasaray'ın işine de yarardı. Geçmişi boş olabilir, sonradan patlama yapmıştır. Lafım yok, olabilir. Bize gelip 10 gol üzeri atsa ne ala hatta sadece 5 kritik maçta 1'er gol atıp şampiyonluğa katkı sağla o bile çok yeterli olurdu. Ancak bu verilen bonservis resmen delilik.

Demek ki yönetim Abdürrahim Dubai'den döndüğünden sonra bile hiç çalışmamış, 2-3 gün önce başkan gece 4'e kadar çalıştık dediğinde bile hiç çalışmamış ki kala kala Diagne'ye hem de bu bonservis bedelleriyle kaldık.

Bu paranın yarısını gidin Orta ve Kuzey Avrupa takımlarının as forvetine verin yönetimleri yedek forveti de yanında paket yapalım mı derler. Şu an araştır, öğlene pazarlık et akşama alırsın. İşi bilen alır.

İnsanı sinir eden durum bu, yoksa doğrudan Diagne'ye kimse karşı değil. Öte yandan bence Galatasaray forveti olmak için biraz yetersiz gibi ama bu yoklukta gideri olabilirdi ancak bu paralara değil.

Galatasaray böyle yönetilirse 1-2 sene UEFA gözetiyor diye mali disiplin sağlar sonra gözetim bitince yine saldım çayıra mevlam kayıra devam eder. Bu kafalarla borç bitmez, kar edilmez.

Sonuna kadar katılıyorum dostum. Ama yönetim transferde çok geç kaldı. Hangi oyuncuya gidersen git örnek 5 m euroluk oyuncuya en az 10 m euro fiyat çekerler. Tok satıcıyı oynarlar.

Bu yönetim o kadar amatör ki 6 aydır forvet almadılar. Son 3 güne transfer bırakılırsa Diagne gibi bir oyuncu için 20 m euro da isterler.

Yönetim o kadar plansız programsız işler yapıyor ki bizim forvet aradığımızı dünya biliyor ve bunu bize karşı koz olarak kullanıyor her kulüp. Çünkü forvet almaya mecburuz.

satıştan kazanılan para banka faizlerine yani havaya mı gitsin?

Bir kismi oraya gitse cok kötümü olur rtas?

Ben burda, twitter ve cevremde cok duydum, bizim alt yapimiz iyi biz niye Porto veya Ajax gibi olamiyoruz? hem ucuz oyuncu kapip karla satma, ve kendi genclerimizi avrupaya satma manasindan.

O takimlar mesela o kadar kari babasinin hayri icin yapmiyorlar. Ajaxin TV geliri 10 milyon € civarinda. Portonun borcu +200 milyon. Adamlar o karlarla senelik bütcelerini kuruyorlar(Ajax) veya faizlerini (Porto) ödüyorlar.

Mesela biz simdi Maicon ve Serdari da satiyoruz ve 22-24 milyon transfer kari yaptik desek. Ordan Diagneye 10-11, kiralik forvete 1 milyon ve Luyindamaya 7 harcasak, ve geri kalan 4-6 milyonu oyuncularimizin alacaklarina harcasak daha iyi degilmi?

Oyuncularimz maaslarini fazla gecikmeden alirsa, motivasyonu yüksek kalir ve hocayin sampiyonluk yarisinda isini kolaylasdirmazmi? Hoca ne kadar motivatör olsa bile, belirli noktadan sonra oyuncular parasini alamiyorsa sorun yapmaya baslarlar.

Hoca tek forvet oynar bence. 4-2-3-1 yada 4-1-4-1

Mitroglou eğer formsuz ise maçlarda son 20 dk forma giyer. Diagne 1. forvetimiz olur.

Kasımpaşa 'nın fiyat konusunda inadını kırmak için Mitroglou gündemi sıcak tutuluyor. Yoksa benzer tipte oyuncular ve yedek bekleyecek forvet için 3.5 M€ maaş verilmez yani.. Diagne'nin yanına mutlaka teknik ve hızlı bir yan forvet alınır. Alınamazsa da Onyekuru ve Sinan'la idare edilir duye düşünüyorum.

Yazılı ve görsel medyanın, gazete ve televizyon spor programlarının sallama haber yapmasına,

Her gün farklı bir oyuncu ile anlaşmamıza,

Alan'ın gelmesine

son 33 saat...

Bir kismi oraya gitse cok kötümü olur rtas?

Ben burda, twitter ve cevremde cok duydum, bizim alt yapimiz iyi biz niye Porto veya Ajax gibi olamiyoruz? hem ucuz oyuncu kapip karla satma, ve kendi genclerimizi avrupaya satma manasindan.

O takimlar mesela o kadar kari babasinin hayri icin yapmiyorlar. Ajaxin TV geliri 10 milyon € civarinda. Portonun borcu +200 milyon. Adamlar o karlarla senelik bütcelerini kuruyorlar(Ajax) veya faizlerini (Porto) ödüyorlar.

Mesela biz simdi Maicon ve Serdari da satiyoruz ve 22-24 milyon transfer kari yaptik desek. Ordan Diagneye 10-11, kiralik forvete 1 milyon ve Luyindamaya 7 harcasak, ve geri kalan 4-6 milyonu oyuncularimizin alacaklarina harcasak daha iyi degilmi?

Oyuncularimz maaslarini fazla gecikmeden alirsa, motivasyonu yüksek kalir ve hocayin sampiyonluk yarisinda isini kolaylasdirmazmi? Hoca ne kadar motivatör olsa bile, belirli noktadan sonra oyuncular parasini alamiyorsa sorun yapmaya baslarlar.

ülkemiz portekiz veya hollanda olsa belki yapılabilir ama burda yapılaşmadan öte seyler var, dönüyor. devlet baba borçları yapılandırmaktan bahsediyor mesela. böyle bir ortamda hiç gerek yok.
ha gidip uygun fiyata oyuncular bulunabilir miydi? tabi ki... daha mı iyi olurdu? evet. ama yönetim ağır beceriksiz. transfer işinden tek anlayan adamı terim isteğiyle de olsa yolladılar. madem yolladın yerine baskasını alacaktın. türkçe derdini anlatamayan adamı transfer yapsın diye gönderdiler. bu ortamda kimse kusura bakmasın kaçacak artık.
altyapıdan oyuncu fizik olarak yeterli olabilir ama mental olarak kesinlikle değil. sen forvetsizsin ve altyapı oyuncuna güvenemezsin. bu hamle o çocuğun kariyerini de etkileyebilir. tecrubesizlik hata yaptırır, hata özgüveni yitirtir. kazanacam diye kaybedebilirsin de... hollanda da baskı mı var oyuncular üzerine, herkes oyunun kurallarını kim için ve ne için oynandığının farkında ve ona göre keyfini çıkarıyor. burda işler bambaska ne yazık ki.
bu sene cl için şampiyonluk için tüm şartlar zorlanmalı. 19 hafta forvetsiz, üstüne sağlam cezalarla buralara kadar gelmiş takım şampiyon olmak zorunda. hükümetin desteklediği basaksehir değil.

Kasımpaşa’nın Diagne için istedikleri;

€12.000.000M net + 500.000€ Şampiyonluk Bonusu

Eren Derdiyok’un bonservisi 2019/2020 sezonunda Galatasaray alt yapısından 1 oyuncu.

Görüşmeler sürüyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt