Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Rtaş 2.5 mu demiştin sen?Beyler üzülerek tekrar belirtiyorum ki Maicon için 6 m gibi rakamlara lütfen itibar etmeyiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rtaş 2.5 mu demiştin sen?Beyler üzülerek tekrar belirtiyorum ki Maicon için 6 m gibi rakamlara lütfen itibar etmeyiniz.
Fakir Van Dijk’iVan Dijk’e benziyor fiziği.
Yav bırak şeref aydın'mış. Aptalın teki. Kısa bir süre kaynağı vardı o kadar. Amma abarttınız. Şu an bir bok bildiği yok. Gitsin önce kırmızı kart sarı kart ne demek onu öğrensin.Olur ya insandır bir sözü yanlış çıkar,Onuda harcarlar Şeref Aydın gibi
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam Japonlar Podolski'ye bile 6 vermedi, Maicon'a hiç vermezler.Beyler üzülerek tekrar belirtiyorum ki Maicon için 6 m gibi rakamlara lütfen itibar etmeyiniz.
Havada hacetlenebiliyor gibi. Muazzam..
Yok mevzu sakatlık değil, rakibe korku veren benzerliğinden dem vurdum.Adamın bariz bir sakatlık geçmişi yoksa gelecekte sakatlanabilir diye düşünmek çok doğru değil bence. Bu herkes için geçerli çünkü, Messi'yi alsak da sakatlanabilir.
Dün de söyledim; Diagne, Luyindama ve Mitroğlu bitti. Emre Mor için yönetim ve Fatih hoca toplantı yapıyor. Hoca okeylerse yönetim getirecek. Yunus 3.5 m euro Anderlecht'e gitti, Maicon 2.5 m euroya gitti. 6 yazan arkadaşlar çok sağlam sıkıyor maalesef ama bu devirde Maicon'a 6 verecek takım da imkansız yani akıl var mantık var.Kim geliyor kim gidiyor şimdi reis özetler misin?
Evet renktaş.Rtaş 2.5 mu demiştin sen?
Maicon ?-------------Muslera----------
Maicon-Luyindama-Marcao-Nagatomo
---------Fernando--Ndiaye-------
Feghouli----Belhanda---Onyekuru
-------------Diagne-----------
Mücadele gücü yüksek taş gibi takım oldu bence.
almamış kontrol ettim 1689 aktif takip sayısı şu an
Dün de söyledim; Diagne, Luyindama ve Mitroğlu bitti. Emre Mor için yönetim ve Fatih hoca toplantı yapıyor. Hoca okeylerse yönetim getirecek. Yunus 3.5 m euro Anderlecht'e gitti, Maicon 2.5 m euroya gitti. 6 yazan arkadaşlar çok sağlam sıkıyor maalesef ama bu devirde Maicon'a 6 verecek takım da imkansız yani akıl var mantık var.