Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Diagne

+ Linnes , Donk , Emre Akbaba , Sinan , Semih , Yunus , Celil , Selcuk , Emre Taşdemir

Üfff

Reis

5kBOpg.jpg

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luyindama en kötü Maicon kadar oynar. Yaşı da genç en kötü aldığın fiyatın 1-2 fazlasına satarsın.

Maaşı 1.5 ve altı olursa muazzam olacak.

Galatasaray, Standard Liege forması giyen 25 yaşındaki defans oyuncusu Christian Luyindama'yı 9 Milyon Euro karşılığında transfer etti. (@yakupcinar)

Oyuncunun bonservisi için Standard Liege'e banka teminatı gönderildi. Christian Luyindama'nın kısa süre içinde Türkiye'ye gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.

-------------Muslera----------
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
---------Fernando--Ndiaye-------
Feghouli----Belhanda---Onyekuru
-------------Diagne-----------

Mücadele gücü yüksek taş gibi takım oldu bence.

Kim geliyor kim gidiyor şimdi reis özetler misin?
Dün de söyledim; Diagne, Luyindama ve Mitroğlu bitti. Emre Mor için yönetim ve Fatih hoca toplantı yapıyor. Hoca okeylerse yönetim getirecek. Yunus 3.5 m euro Anderlecht'e gitti, Maicon 2.5 m euroya gitti. 6 yazan arkadaşlar çok sağlam sıkıyor maalesef ama bu devirde Maicon'a 6 verecek takım da imkansız yani akıl var mantık var.

Dün de söyledim; Diagne, Luyindama ve Mitroğlu bitti. Emre Mor için yönetim ve Fatih hoca toplantı yapıyor. Hoca okeylerse yönetim getirecek. Yunus 3.5 m euro Anderlecht'e gitti, Maicon 2.5 m euroya gitti. 6 yazan arkadaşlar çok sağlam sıkıyor maalesef ama bu devirde Maicon'a 6 verecek takım da imkansız yani akıl var mantık var.

Bunlar olmazsa foruma bir daha erişemezsin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt