Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Yunusta gitmesin be lütfen Emre Mor denen apaçiden 10 kat iyi olacak o
Apaçiye katılıyorum ama yunus hiçbir zaman emre den daha iyi olamaz. Dün de gördük bilekleri iyi, ama vitaminsiz ayrıca topu önüne alıp rakibi arkasına takıp gidemiyor. durup geri dönüyor. kanat dediğin adı üstünde uçacak Türkiye' de

Muhasbeciliği sevmem ama 7.5 çok hadi 9 neyse de 12 ye almayın
Bariyeri devreye soksunlar artık bak ülkenin parasını dışarı vereceğiz biz fazla fazla 8 veriyoruz artık satsınlar bir telefona bakar bu iş
Gelelim celile celil çok farklı bir oyuncu top tekniği bu kadar üst düzey yerli oyuncu son zamanlarda görmemiştim çok iyi olmuş gibi oynatsak sıkıntı çıkmaz
Yunus a haksızlık yapılıyor 5 + yüzdeye millet olur diyor altyapı da izlemiştim ribery gibiydi sakatlık geçirdi ve güç çalışmalarından biraz ağırlaşmış
çok iyi bitirici telaşı atarsa şuan çok iyi rotasyon oyuncusu olur 2-3 gol asist yaparsa çok etkili bir oyuncu kazanacağız çok akıllı bilinçli oynuyor

TR'nin Bayern Münih'i olduk bazıları hala maliyet hesaplıyor.

DyJRn8rXcAEOnDU.jpg

DyJRn8wWkAAa7t2.jpg
Kasımpaşa çöpüyle b.münih olduysak vay halimize aslancım.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boş yapma sucux. Yüzyüze de derim hiç sıkıntı yok. Gerçi böyle yazmana şaşırmadımda neyse hadi :D

Delikanlılıkla alakası yok, hadsiz bir şekilde konuşuyorsun. Kendi iyi niyetiyle konuşmaların içeriğini modlara atıyor kanıt için. Kaynağı da sağlam. Yok foruma bir daha erişemezsin vs sen hayırdır? Sahibi misin buranın? Gerçi zihniyet belli, bu şekilde laflara şaşmamak gerek.

Sen bunu duyum vermeyen herhangi bine de yazsan aynısını derdim merak etme. Yüzüne de derim onda da bir sıkıntım yok.

Tamam Galatasaray Trabzon maçı bekliyorum :)
İyi niyetten bahseden kişi sucukçu diyip hakaret ediyor
Elle tutulur bir yanın yok
Ki forumdaki herkes bilir beni sen rahat ol

Sıkıntı yok diyorsun görelim olmayan sıkıntıyı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sene sonu Donk kesin de geri kalanı bilmem.

Mariano'dan iyisi bulanamazsa kalır kadroda. Linnes olmaz tek.

Mitro ve Diagne KAP gelsin biran önce sonra Luyindama avına rahat rahat çıkalım bitiricez ulan o işide

şimdi bunlar inşallah şöyle bir hamle yapmazlar;
maliyet nedeni ile Diagne'den vazgeçtik, Mitroglunu aldık.
herşey beklerim ben bunlardan.

Seten de, Naci de, Volkan Kılıç da, FutbolArena da bilmem ne de Mitroğlu'nu daha şimdi yazdı. Renktaşların içi rahat olsun diye önce Serdar Aziz mevzusunda Fener'e kesin olarak vermediğimizi yazdım burada tüm basın Fener'e gitti derken hem de bedeveye. Sonra da 3 transferi kesin bilgi olarak yazdım. Hatta Yunus'un gideceği bile hiçbir yerde yokken yazdım. Ne mutlu ki sucukçu moderatörler hariç düzgün insanlarla da tanışıp özel mesaj yoluyla çok güzel mesajlar aldım, saygı gösteren herkese çok teşekkür ederim.
Sucukçu tabirinle gönlumuzde taht kurdun duyum reyis.

Apaçiye katılıyorum ama yunus hiçbir zaman emre den daha iyi olamaz. Dün de gördük bilekleri iyi, ama vitaminsiz ayrıca topu önüne alıp rakibi arkasına takıp gidemiyor. durup geri dönüyor. kanat dediğin adı üstünde uçacak Türkiye' de
Bence Yunus potansiyel olarak Emre kadar iyi en az, Bu çocuğu Roma kaç yıldır takip ediyor onlarda farkında bence potansiyelinin, Emre mental olarak berbat bir seviyede Yunus ondan daha olgun duruyor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt