Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Serdar fb den başka takıma gitmem demis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O işi hemen yapamazlar. Olursa kademeli olur.Serdar i bedavaya rakibine gondermek olmaz. Gidisat yabanci siniri gelcegini gosteriyo onumuzdeki sezonlarda anlariz hatamizi.
tolgay bitik ,ederi şuan anca 3,5 milyon olur zaten.adamlar tolgayın şut çeken gol atan cinsini buldu dorukhan diye.1,5 senedir yatan tolgayı da def ettiler.daha cok fenere girdi gibiFener bjkye de kazik atmis. Tolgay gibi adam 3e bedava. Serdar da ayni paraya gitti gibi. 2 takimda fenere çalıştı.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne Bursası asıl saplayan Levent Nazifoğlu kendi çıkıp açıklama yapmadı mı Serdar Aziz'e ben kefilim diye. Madem kefildi çıkarıp 4 milyon euro bize verecek.Bursa fena sapladı bize bu pipiyi
Tolgay 3 milyonluk bi kazık benceFener bjkye de kazik atmis. Tolgay gibi adam 3e bedava. Serdar da ayni paraya gitti gibi. 2 takimda fenere çalıştı.
Serdar köpeği sırf fenere gitmek için, diğer tüm takımların teklifini reddetti. Bonservis kazanamadik ondan dolayi. Taliplisi coktu yoksa.

️
Mitroglou kesin mi arkadaşlar kaynak nedir ?
diagne tam bize göre bi oyuncu
Tamam da bu yerliler olsa ne olur sanki? Hepsi vasat. Vasat ustunee olanlar da disiplinsiz zaten.Harun-Şener-Sadık-Serdar-Hasansio-Topal-Tolgay ileşu an 5+0+3'e bile uyum sağlayabilirler. Umarım önümüzdeki sezon sonu Eboue'nin bile ismini veremediğimiz 13/14 - 16/17 dönemine yeniden giriş yapmayız.
Maicon gidiyor muÖnce farklı haberler vardı, sonra öğrenince bunu paylaştım arkadaşlarla ben de. Kusura bakmayın beyler, oluyor böyle işler : )