Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutlu Akpınar: "Son gelişmelere göre Maicon, Galatasaray’da kalacak.” (beIN SPORTS)

Luyindulayı alip sezon sonuna kadar standarta kiralasinlar. Akıl edebilirler mi ki?

Santroforu çok bekledik ve iyi kötü bir golcüyü bulduk sonunda. Fiyatı ve kalitesi net tartışılır bence ama adam golcü sonuçta.

Mitroglu da var bide ki kendini bulursa diagne yedek olur benden söylemesi.

Ama bir savunma fetişisti olarak o stoper gelirse Bayram ederim galiba

Yazinde Arabistana gitmeyi Kabul Eden Maicon simdi neden israrla kalmak istesin? Sanmiyorum. Evraklar yettisseydi simdi arabistanda oynuyordu

@galatatransfer: Luyindama için anlaşılan fiyat komedi.. Maicon gitmedi diye küfür edeceğiniz cinsten.. Ah Maicon ah şu karınla sorun yaşamasaydın gitmeyi kabul edebilirdin belki.. Şimdi yalnızsın diye arkadaşlarınla kalmak istiyorsun..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belki Telles biryerlere transfer olur da o parayı kullanırız Serdar'dan aldığımız parayla birlikte Luyindama için. O zaman görürüm ben Maicon efendiyi.

Beyler şimdi serdar alacaklarindan vazgeçti okey, ama bu 2.4 ü kim verdi?

Transfermarkette güncel transfer bilancosu +7 yazıyor liyundumayı alırız rahat maicon kiralık verilsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar elinde bonservis olduğu için Fenerden alacağı imza parasını bize vermiş de olabilir.Ancak benim açıklamada anladığım FFP'in arkasından dolandiğımız.

Serdar bizde oynadığı dönemde kendine karşı aşırı önyargılı insanlara bile lafını yedirdiler beyler, adam çok iyi stoperdi ve bedavaya fenere gitmesi fiyasko, hiç bulandırmayalım bence. Kadrodaki işe yarar tüm yerlileri gönderdik, kadroda 12 yabancı olabiliyor galiba. Yedekte yine Muğdatı Semihi bekleteceğiz galiba, kadro iyi de sahaya çıkacak kadro iyi sadece.

Alan Fener e yaklaşıyor. Bu işi bozan Özkan Doğan adlı menajer. Artık %100 eminim.

:mad:

Fiyat uygunsa lisans çıkarmayın alın şu adamı cagne ile bu luyindama bir boğayı devirip yerler çiğ çiğ

Ama bonservisini Maicon'dan gelecek para ile karşılayacağız muhtemelen. Sadece yabansı sayısı meselesi değil yani. O yüzden Maicon gitmeden olmaz o iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt