Seckin Tezsever
Parçalı Üye
- 29 Kasım 2008
- 3.818
- 270
- 1.523
3 oyuncu alma yönündeyiz 2yabancı 1yerli hala süpriz kim diyosunuz ya
bunlarla bitirirsek yeter çokda abartmamak lazım sonucta Serdarın maaşının hiç yatmaması da ilginç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İriNasıl bir oyuncu Luyindama? Anlatabilecek kadar izleyen var mı?
Nasıl bir oyuncu Luyindama? Anlatabilecek kadar izleyen var mı?
Güya alanın menajeri oyuncum uygun durumda felan demiş.antuda o tarz konuşmalar gördüm...@İbrahim Anıl bipspor hala castillo için ugrastıgını yazmıs fenerin.alanı beklesinler bi 100 yıla gelir
Kadikoy deplasmani kadrosu
Muslera
Mariano luyindima marcao nagatamo
Belhanda fernando Badou
Feghouli
Mitro-diagne
Bak edirnede otellerde yunanistan bulgaristan bayrakları asılı. O zaman gidip o bayrakları da kaldır veya fişle ne diyeyim sana. Beni ve alıntı yaptığım arkadaşı da üstü kapalı tehdit etme lütfen. Saygılar...
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dar alanda da iyi çalım atıyo onyekuruBurada çoğu kişi sallıyor ama Onyekuru müthiş bir oyuncu.Bitiricilik sorununu çözse zaten bizim takımda olmazdı.Bire bir çalım atamayacağı oyuncu yok.Geniş alanda zaten efsane.İnş sezon sonu tekrar kiralama fırsatı buluruz.
Alan +serdar takip ettigim kadariyla
Yunus+luyindama transferleride belirsiz hala kesin konustu cunku
Bildigi oldugu kesin ama ortada hic dedigi isimler yokkeno yazdiktan sonra ali naci seten falan yazdi

Oğlum adamlar nani kajer van persi fernandao ne kadar piyasada adam varsa aldılar gene elde koca bir sıfır gene alsınlar vallahi umrumuzda sanılıyor bunlar ben başarıya bakarım kardeşim ben saido , orhan ak ,ferhat, yalcın ayhan ,orkun usaklarla şampiyon olmusum hala neyin kıyası yıllarca transferi alkisladinda ne oldu elde var 0 hep kibirleri yüzunden daha çok kaybetmeye mahkumlar.kadro dısı bjk artıgı tolgay ve bizim artıgımız serdarla mutlu olmuslar.not:bu iki GS'lıdan futbolu burada bırakmak istediğini ve yurt dısını istemediğini röportajda söyleyen serdardı.biz kapı dısarı edince de mecbur kelek fenere gitti
Hassas bi konu. Sende haklısın ne diyebilirim. Sende kusura bakmaBen iyi niyetle yazdım tehdit edecek kadar yabani değilim...Yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakma...

Aynen.orda luyindama ve diagne yoktu sanırımBu arada pazar günü paylaşılan arkada duran tahta yanıltmacaymış![]()