Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 oyuncu alma yönündeyiz 2yabancı 1yerli hala süpriz kim diyosunuz ya :) bunlarla bitirirsek yeter çokda abartmamak lazım sonucta Serdarın maaşının hiç yatmaması da ilginç

Burada çoğu kişi sallıyor ama Onyekuru müthiş bir oyuncu.Bitiricilik sorununu çözse zaten bizim takımda olmazdı.Bire bir çalım atamayacağı oyuncu yok.Geniş alanda zaten efsane.İnş sezon sonu tekrar kiralama fırsatı buluruz.

Nasıl bir oyuncu Luyindama? Anlatabilecek kadar izleyen var mı?

A86B2E14-5085-4F4A-9A55-23A9AB9F18A2.webp

Yeterli mi üstard

Forumu ziyaretçilere kapattılar üyelik zorunlu tabi:) oltaya gelen gelene ;)

Bak edirnede otellerde yunanistan bulgaristan bayrakları asılı. O zaman gidip o bayrakları da kaldır veya fişle ne diyeyim sana. Beni ve alıntı yaptığım arkadaşı da üstü kapalı tehdit etme lütfen. Saygılar...

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben iyi niyetle yazdım tehdit edecek kadar yabani değilim...Yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakma...

Burada çoğu kişi sallıyor ama Onyekuru müthiş bir oyuncu.Bitiricilik sorununu çözse zaten bizim takımda olmazdı.Bire bir çalım atamayacağı oyuncu yok.Geniş alanda zaten efsane.İnş sezon sonu tekrar kiralama fırsatı buluruz.
dar alanda da iyi çalım atıyo onyekuru

Forum ziyaretcilere kapali galiba

Yeni uyelere dikkat edelim foruma sizmak icin uye olmak zorunda kaldilar

Bunlardan hersey beklenir,bunlar kap coktu cikin transfer aciklayamiyoruz dememize ragmen 20-30 kap sekmesi acip f5 atan adamlar

Pardon adamlar demisim

Benim merak ettiğim fatih hoca hangi 3 oyuncuyu ueafa kadrosuna dahil edecek(luyindamada gelirse)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi geceler beyler , bu mitroGOLu Olympiakostan Benfica ya gittiğinden beri hiç izlememistim , az önce bayağı bı izledimde ofsaytı falan mükemmel kolluyor D.Trezeget gibi kafa vuruyor bu adam Jagne Burak falan cebinden çıkartır o kadar diyorum

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kadro dısı bjk artıgı tolgay ve bizim artıgımız serdarla mutlu olmuslar.not:bu iki GS'lıdan futbolu burada bırakmak istediğini ve yurt dısını istemediğini röportajda söyleyen serdardı.biz kapı dısarı edince de mecbur kelek fenere gitti
Oğlum adamlar nani kajer van persi fernandao ne kadar piyasada adam varsa aldılar gene elde koca bir sıfır gene alsınlar vallahi umrumuzda sanılıyor bunlar ben başarıya bakarım kardeşim ben saido , orhan ak ,ferhat, yalcın ayhan ,orkun usaklarla şampiyon olmusum hala neyin kıyası yıllarca transferi alkisladinda ne oldu elde var 0 hep kibirleri yüzunden daha çok kaybetmeye mahkumlar.

Gol gerektiği Vakit

4-1-3-2

__________Fernando
Feghouli___Belhanda__Henry
_______Diagne___Mitroglu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt