Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe, Empoli’nin 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Miha Zajc’ı kadrosuna kattı. (via @DiMarzio)

Bu kim la
Habere göre Fenerbahçe, Miha Zajc için Empoli’ye 6.5 milyon euro + Salih Uçan’ı verecek.

SON DAKİKA - Galatasaray, Mitroglou ile anlaşırken Fenerbahçe, Orospununoglou ile anlaştı.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biraz yarim yamalak olmus ama yanitlayayim.

1) Canakkale'de savastiklarimiz ektedir, iclerinde Yunanlar bulunmamaktadir:

2791ae4bfbd.png

2) Yunanlarla savas halinde degiliz. Bir milletle dost olmanin sartlari sence nedir bilmiyorum ama ticaret partneri olmak, beraber NATO'da muttefik olmak, her sene milyonlarca turist akisina sahip olmak bence olabildigince dost oldugumuzun belirtileri.

3) Yunanli degil Yunan. Sen nasil Turklu degilsen o da Yunanli degil. Yunan. "Yunanlilar dusmanimizdir." onermesi irkciliktir. Irkcilik burada ciddi cezalandirilmasi gereken bir sey, forum kurallarinda da 21 gun MYC diyor ama eminim ceza falan almayacaksindir. Soyle dusun: bir Yunan'in ya da Yunan asilli bir Turk vatandasinin Galatasaray'i tutmasi imkansiz midir? Yahut forumda su an bir tane bile olamaz mi? Bu adam neden senin dusmanin olsun? O bunu okusa rahatsiz olmaz mi?

4) Isine gelmeyince anlamamissin. Yakinmissin ya Yunan bayragi dalgalaniyor bu ne yaw Turk bayragi dalgalanmiyor diye... Ikisinin yan yana dalgalanmasinin onunde bir engel mi vardir?

Soyledigim gibi nasil Japon bayragi salliyorsak Yunan bayragi da sallariz. Isteyen istedigi ulkenin bayragini sallar hatta. Forumun hangi degerine aykiriymis Yunan bayragi?

Tekrar soruyorum: Turk ve Yunan milletlerinin birbirlerine boyle koru korune, kafatasci bir yaklasimla dusmanlastirilmasi kimlerin isine gelmektedir? Gerci bu soruyu algilayacak zekaya sahip olsan su an bu diyalogu surdurmuyorduk ama olsun sen yine de bir dusun.

Hamzacık bu forum buyuzden beni bamlıyacaksa üyeliğimide silebilir sen rahat ol

ultrAslan dağılmış arkadaşlar geçmiş olsun.

Zajc iyi oyuncu.

Duran toplarda çok etkili. Ama Empoli ucuza bırakmaz. PL'den isteyenleri vardı.

serdar konusunda itibarsız hale getirmesek elimiz daha güclü olurdu yani serdara kızmaya gerek yok zamanında mehmet topalda gitmişti hatırlayın
Serdar i bilmiyorum ama arkadaşım Mehmet Topal in liseden sınıf arkadaşıydı.Çok iyi Galatasaray'li diyordu.

Serdar şerefsizi istediği yere gidebilir zerre umrumda değil hatta o itoğlu itelere her sene bi işe yaramıyan veririz sadakamız oldun seneye muğdatı veririz ligde kalsınlar diye

Bari temali uyeligi de ilk defa goruyorum

Alamazlar Zajc falan. Yolu düsmez Türkiye ye bu yasta, Fiorentina, Sampdoria ve Lazio istiyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt