Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşe yaramazda olsa yerine adam lazım. Bu saatten sonra zor gitmesi eğer hazırda biri yoksa çat diye alacağımız.

1548923523375.webp

@galatatransfer: Luyindama transferinin gerçekleşmesi için Luyindama'nın 11.50 veya 15.15 uçaklarından birine binmesi gerekiyor.. Ki artık bu saatten sonra zor bir ihtimal olarak görüyorum. İnşallah olur ama ne diyelim..

Doğru mu bu ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar hangi devirde yaşıyoruz. İmza atmak 1 faksa bakar. Doktor kontrolünü Galatasarayın kabul edeceği bir sağlık kurumundan yapıp yollayabilir. hatta gerekte olmayabilir bu adamlar sürekli kontrol oluyor zaten raporları vardır. Kap bildirimi yapması zor değil. Gelen belgeler teslim edilir oda yarım saat sürer. Geriye göstermelik bir basın önünde imza kalıyor. Yani gece 00,00 a kadar her iş olur. Adamda gece yada sabah biner uçağa gelir. Yeterki istensin

Belki sağlık kontrolünden Belçika da geçer arkadaşlar belli olmaz, son dakikaya kadar kovalayacaklardır, umarım olur.

Şunu dediğime inanamıyorum ama Belhanda şu dakikdan sonra kalmalı, en azından fizik gücü ile ciddi verim verir, ne biliyim duran top atar. Donk ve Selçuk ile olacak iş değil o bölge. Feghouli'yi kaydırsak o bölgeye diyeceğim ama Mariano - Feghouli uyumunu bozmaya gerek yok diye düşünüyorum. Zaten sene sonu yine adam satmamız gerekecek, ilk isim de Belhanda olur.

Şurada kalmış 12 saat. Luyindama ne zaman uçağa binecekte gelecek. En çok istediğim transferdi ama yattı diyebiliriz artık. Maicon'la bu sezon bitmez. Ulan bir işi de düzgün yapın yönetim...

Moses'i getiren KOC01 kodlu uçak, Alan'ın kamp yaptığı Dubai'ye doğru yola çıktı...

almislar alani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt