- 20 Mayıs 2011
- 23.171
- 10.171
- 1.873
İşe yaramazda olsa yerine adam lazım. Bu saatten sonra zor gitmesi eğer hazırda biri yoksa çat diye alacağımız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşe yaramazda olsa yerine adam lazım. Bu saatten sonra zor gitmesi eğer hazırda biri yoksa çat diye alacağımız.
kaynaksız duyum vemreyin arkadaslar.Emre Mor satın alma opsiyonlu.
Tutarsa Onyekuru nun yerini alacak sol açıkta.
Onyekuru sezon sonu gidiyor
@galatatransfer: Luyindama transferinin gerçekleşmesi için Luyindama'nın 11.50 veya 15.15 uçaklarından birine binmesi gerekiyor.. Ki artık bu saatten sonra zor bir ihtimal olarak görüyorum. İnşallah olur ama ne diyelim..
Doğru mu bu ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hajovicin sülalesinde Türk vatandaşı falan aradık aman hocam cin olmadan şeytan çarpmaya kalkmayalım250 bin euroluk ev alanlara vatandaslik veriliyor,simdi biz bu oyunculara ev aldirsak yerli olmuyorlar mi zaten.turk milli takiminda oynama sarti ise sacma olur cunku boyle yiginla oyuncu var mesela eren isvicreliydi ama burda turk statusunde oynuyor.
30dklik is o. 21-22 de gelse bile rahat is o. Evraklar felan fax / mail ile hal edilir 5dk lik is
Korkuttu...
kaynaksız duyum vemreyin arkadaslar.
Brüksel - İstanbul uçuşu 3 saat 15 dk sürüyor. Luyindama uçağa bir an önce binmeliYetişir daha vakit var.
Belçika yakın.
Tamam milli takimda oynama sartini ise soyle hallederiz brezilyali alirizFutbolcular için geçerli olacağını sanmam öyle olursa zaten az oynayan yerli oyuncuların hiç oynama şansı kalmaz. Buna müsade etmezler.
32-33 bulur eğer ceza ya da sakatlık olmazsaDiagne sezon sonu kaç gole ulaşır kmk
Donkun 180 derece dönmesi 3 dk sürüyor.Doğru Nagatomo da bir süre yok. Daha sonrasında Donk un kadroda olacağını düşünüyorum ama ben.
Cemal dostum biliyormuş gibi yazıyosun buraya da özelden sorunca twitterdan ibrahim seten'i falan kaynak gösteriyosun, bildiğin bir şey varmış gibi yazma şurayaYukarıda arkadaşımız paylaştı kaynağı![]()
Bu kanunen verilmis hak ya hu o ayriydi bu kanun yeni cikti zaten.Hajovicin sülalesinde Türk vatandaşı falan aradık aman hocam cin olmadan şeytan çarpmaya kalkmayalım
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi