- 20 Mayıs 2011
- 23.171
- 10.171
- 1.873
Fener bugün akşama kadar pahalı transfer açıklayamaz uefa ile görüşmeleri var. Gözlerine iyi gözükmeleri lazım alacakları cezanın seviyesi insin diye.
Farketmez ki UEFA sadece Fener'den almıyor o bilgiyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener bugün akşama kadar pahalı transfer açıklayamaz uefa ile görüşmeleri var. Gözlerine iyi gözükmeleri lazım alacakları cezanın seviyesi insin diye.
bilmiyorum üstad twitter'da öyle dolasiyor. koc02 de italya'ya (zejc midir nedir). Italyanlar baya iyi buluyor bunuUlan Mosaph soruma cevap ver.
KOC1 yerindeymiş.
İkisi de yerinde muhtemelen.bilmiyorum üstad twitter'da öyle dolasiyor. koc02 de italya'ya (zejc midir nedir). Italyanlar baya iyi buluyor bunu
O lüksümüz yok üstat
Maicon 2-3 gün sonra gider ama gitmeli yani, 2 m euro maaşla oturtup piyasasını yok edemeyiz.
14 yabancı ismi verebiliyorsun federasyona o zaman satmasan da maiconu, federasyona verilecek listeye maicon yerine luyindama yazarsın bu sefer maicon sadece antrenmana katılır resmi hiç bir maçta oynayamazoynaması için satılması mı lazım maiconun
Lobi için dedim sonuçta bu durumu iyi sunum hazırlayarak düzeltemezler lobicilik ve iyi niyet göstergesi yapmaları lazım.Farketmez ki UEFA sadece Fener'den almıyor o bilgiyi.
emre + luyi haric birsey olmaz (olursa o ikilide)Verified duyumcumuz özgür üstad hala uyanmadı mı? Yeni bilgi akışı bekliyoruz kuruduk.
di marzio + o öbürü daha güvenilir olan italyan yazdilarİkisi de yerinde muhtemelen.
6.5 m euro veremezler o adama bunların parası yok.
Benzia'yı kovmaları lazım bir de.
Baba hiç yunana benzemiyor...tam almancı türk tipi varKralın ne kadar golcü olduğunu gösteren 1 fotoğraf.
![]()
Almanci yunan zatenBaba hiç yunana benzemiyor...tam almancı türk tipi var