Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.143
- 4.969
- 823
Galatasaray üyesi mi bilmiyorum ama herhangi bir baroda Avukatlık yapmıyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
termal banttan bahsediyorsun sanırım hiç onun gibi durmuyorO teknik birsey yazi duz olsun diye serit gibi bir parca var
Photoshoptan anlıyorum eğer shop ise de mükemmel iş çıkarmışlarBu formalar gerçek mi anlayan yok mu?herkes fikrini söylüyor tahtada yazan isimleri tahmin ettiğimiz gibi,gerçekten anlayan birileri varmi photoshop islerinden
[B]Krampon Sports[/B] @[B]KramponSport[/B] 7 Oca
Daha fazla
Serdar Ali Çelikler: “Trezeguet için 12 M €, Diagne için 18 M € teklif geldi ama Kasımpaşa kabul etmedi. Kasımpaşa iki oyuncudan da 30’ar M € bonservis kazanmak istiyor.”
[B]Krampon Sports[/B] @[B]KramponSport[/B] 1 Oca
Daha fazla
Mbaye Diagne için Kasımpaşa'ya Katar'dan 12 M €'luk bir teklif geldi. Kasımpaşa, golcü oyuncu için 20 M € istiyor. (TRT Spor)
Ne de güzel yalan haberler servis ettiler medya mensuplarına:
)
Standart Liege taraftarları, Luyindama'nın olası ayrılığı için kulübe tepki gösteriyor. Via buzzer_beater9
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu formalar gerçek mi anlayan yok mu?herkes fikrini söylüyor tahtada yazan isimleri tahmin ettiğimiz gibi,gerçekten anlayan birileri varmi photoshop islerinden
Yalan haber değil.Paşa son iki maçı kaybetmeseydi Diagne’yi satacaklarını düşünüyor musun gerçekten?
Benim yazdigimla senin yazdığın mesajın bağlantısını kuramadim. Yanlış alıntı mı yaptinTakimi yarim sezondan fazla forvetsiz birakan da kendisi ama. Son anlara kadar bitiremeyip Pasa nin eline düsende kendisi.
evt almanci oldugu icin her an parayi alip yatabilitesi varBaba kadikoyde gecirse tabanca yapsa deli olurdu ama sanmiyorum eğer almancıysa parayı alıp yatma ihtimali var.
Kendini bilmez bir gsstore çalışanı veya bir taraftar yaptırmış olabilir. Sonuçta istediğin ismi yazıyorlar.Photoshoptan anlıyorum eğer shop ise de mükemmel iş çıkarmışlar