Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasta mı oldun geçmiş olsun.... Sesin kısıldıysa bal zencefil limon karıştır iç iyi gelir.....

Güzel kardeşim Fatih Terim en az Bizden 10 kat daha Galatasaraylı, yanlışlar herkes yapar, o seviyede ego illa ki olur(Mesela ben 1 yıl asteğmenlik yaptım 120 askerim vardı, Kendimi Genelkurmay başkanı sanıyordum.) ama Fatih Terim için Her şey Galatasarayın yararınadır.

emre morun yunusla alakası yok sol kanat alternatifi olarak inşallah gelir ne kadar yetenekli oyuncumuz olursa o kadar iyi,diğer kanat alternatifide sinan yani top süremiyor adam..

Nevzatın dediği şeyi düşünüyorduk zaten lisans iptal edilir transferi bitene kadar sonra Çin dönemi kapanmadan yollanır.

Yaw bi havaalanı baskını olsun taraftardan artık. Luyindama'yı havaya filan fırlatmayın yalnız, kucağınıza ondan önce düşecek şey tehlike arz edebilir.

İTS COMİNG HOOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HOCAM GETİR BİZE LAN UEFAYI

Sonuçta Maicon yaza kadar gideceği için mali olarak zarar etmeyiz Luyindama ile eksiye düşsek bile

Duran top gollerine hazırmıyız beyler? Marcao, Diagne, Donk, Luyindama, Kostas.... Çin Seddi gibi mübarek

Maicon takımda kalırsa, Süper Lig'e kayıt ettirmeyip sadece UEFA da oynatabiliyor muyuz?

Kardeşim bu turgay denen iti niye barındırıyorlar adam aleni şekilde gs düşmanlığı yapıyor nerdeyse insallah ayakları kırılır diyecek ,emre bol gözüme ultraslan gibi geliyor

İdeal ilk 11'deki 6 oyuncu Fransızca, 4 oyuncu Portekizce (Muslera İspanyolca) konuşuyor. Saha içi ve dışı iletişim açısından müthiş bir olay. Ek olarak Akbaba da Fransızca biliyor. Takımın 3/1'i aynı dili konuşuyor, çok iyi.

Galatasarayın parası yetmez diyen kasımpaşanın
bizim önümüze bariyer çıkmıyo diyen başakşehirin
çöplerimizi alan fenerbahçenin
içimizdeki dursuncuların
fatih hocama laf eden densizleri

iki günde yola getirdik

Drogba-Sneijderli sezon arası transfer döneminden sonra en faydalı dönem bu oldu sanırım. İnşallah şampiyon oluruz. Olamazsak bile en kötü 2.olup avrupa ligi yarı finali falan görürüz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt