Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw bi havaalanı baskını olsun taraftardan artık. Luyindama'yı havaya filan fırlatmayın yalnız, kucağınıza ondan önce düşecek şey tehlike arz edebilir.
DyJoxG7XgAAXCc2.jpg

Kim havaya fırlatabilecek renktaş,fazla darlarlarsa luyindama 3-4 kişiyi fırlatabilir yalnız.

Kadroya baktım rakip takım oyuncularını aylarca sahalardan uzak bırakacak tipler gördüm

beyler LUYINDAMAYA SARKI BULDUM!!!!

damdan dama oooo damdan dama oooo damdan dama oooo aşık oldum LUYINDAMA

hahahha yakıştı bence

emre morun yunusla alakası yok sol kanat alternatifi olarak inşallah gelir ne kadar yetenekli oyuncumuz olursa o kadar iyi,diğer kanat alternatifide sinan yani top süremiyor adam..
Sinan bu saatten sonra Diagne ve Mitroglou'nun ardından 3. forvet olur hocam. 4. alternatif de Muğdat. Formu yükselmeye devam ederse Yunus Fegh'in tek alternatifi olur ve çok iyi bir yapılanma bu bence. Bu Emre Mor'u en son milli takımda izlemiştim 2 yıl önce. Sonra ne Dortmund ne Celta Vigo'da pek takip edemedim. Bu adam sağda mı oynar solda mı?

Uğur Karakullukçu: "Belçika'yı takip eden, güvendiğim iki kişiyle görüştüm. Luyindama'ya Belçika Ligi'nin en iyi stoperi diyorlar. Stilini de Napoli'den Koulibaly'ye benzetiyorlar. Güçlü, hızlı, agresif ve ofansif anlamda risk alan bir stoper."

[A Spor] Karakullukçu: "Maicon'a göre daha komple, daha iyi ve daha genç bir oyuncu kazanıyor gibi gözüküyor, Galatasaray. Luyindama, Marcao'yu tamamlayacak bir isim. En az Diagne kadar dikkat çekecek bir hamle."

Şu kadroyla Fener'in diğer takımların çürüklerini topladığı şu sezonda da sakatlık makatlık halleri harici Saraçoğlunda yenemeyeceksek cidden sinirlenmeye başlıcam. Saraçoğlunda kanarya ağlatıcı kadro şuan bu.

Takım kuşatma kulesi gibi olmuşken Fernandes ve ortaları iyi giderdi be.

Miha Zajc Fenere geldi. Arkadaşlar videoları izledim yemin ederim bunlar salak. Yeni Yekta Kurtuluş

Sinan bu saatten sonra Diagne ve Mitroglou'nun ardından 3. forvet olur hocam. 4. alternatif de Muğdat. Formu yükselmeye devam ederse Yunus Fegh'in tek alternatifi olur ve çok iyi bir yapılanma bu bence. Bu Emre Mor'u en son milli takımda izlemiştim 2 yıl önce. Sonra ne Dortmund ne Celta Vigo'da pek takip edemedim. Bu adam sağda mı oynar solda mı?

Dortmund ve Vigo'nun antremanlarini takip etmediysen, takip etme imkanin da yoktu zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt