Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kamaranın imza törenınde projeye inandım öyle geldim yoksa gelmezdim buraya dedi :asd:

bunu çeviren adamı hemen aldılar oradan tabi :asd:

Aboubakar Kamara: "Birçok takım beni istedi ama ben Yeni Malatyaspor'u tercih ettim"

(x) doubt

Ya bu ffp kurallari febe ve bizim için ayrı mı? Onlar yazdan kalma 11 m kullandıklarını iddia ediyorlar

Bence donk ve Yunus kalmalı. Dün de söyledim Yunus'un gitmesi için erken. Donk yedek kalmayı sıkıntı etmeyecek bir adam ve Fatih Hoca ile kendini bulmuş ve kendini sevdirmiştir. Linnes zaten adam onu konuşmaya gerek yok. Trezeguet olursa iyi süper olur ama yüklü bir bonservisle olacaksa şimdilik kalsın.

Daha önce git artık istenmiyorsun burada diye mesaj yazmıştım ama açıkçası ayıp etmişim, düşününce üzüldüm mesajıma.

Memleketin den çok uzak bir ülkede eşinden ayrılmış belki de çocuklarıi bile göremiyorken, ne zaman görev verilirse çıktı oynadı. Hastayım diye numara da yapmadı. Yetenekleri neyse onu sahaya yansıttı begenmesemde.

Sonuçta insan bunlar, bazen düşünmeden yorum yapabiliyoruz.

Giderse de kalırsa da saygı duymak lazım.

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence donk ve Yunus kalmalı. Dün de söyledim Yunus'un gitmesi için erken. Donk yedek kalmayı sıkıntı etmeyecek bir adam ve Fatih Hoca ile kendini bulmuş ve kendini sevdirmiştir. Linnes zaten adam onu konuşmaya gerek yok. Trezeguet olursa iyi süper olur ama yüklü bir bonservisle olacaksa şimdilik kalsın.

Trezeguet işi nereden çıktı?Tahmin mi duyum mu dostlar?
Duyum olduğunu iddia eden var da Twitterda genellikle tahmin trezeguet idmana felan çıkmıyor 2 gündür tüm ipleri koparmış takımla kasımpaşa forvet arıyor insanin aklına ister istemez eren donk üstü para takası geliyor forumda duyum paylaşan arkada sta trezeguet ile ilgili ne kadar sorsammda bilgi alamadım ilginç bir sessizlik var demisti

Ligte, kupada ve Avrupa liginde rakiplerin içinden geçeceğimiz kadromuz artık şekillendiğine göre ilk maçımıza konsantre olabiliriz gençler ;)

ucak.webp

Ucak kalkmis bulunmakta. Timsaha gelmesek bari.

Galatasaray, UEFA'ya 3 yeni isim bildirmek zorunda. Teknik heyet, 6 transfer içerisindeki tercihlerini Diagne, Marcao ve Luyindama'dan yana kullanacak. Mitroglou, Semih ve Emre Taşdemir, UEFA listesinde yer almayacak. (Milliyet) Galatasaray Video on Twitter

Donk yedek kalmayı sıkıntı etmesine gerek yok luyindama geldiği için kadro ya alınmayacak büyük ihtimal

Malatya’nın aldığı forvet sadece omuz adam.Bu ligte iş yapar muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt