Selim Kaya
Sarı Üye
- 22 Temmuz 2011
- 857
- 1.898
- 1.393
Ooooooo, biiiiir, kiiiiiii, üüüüüüüüüüüüçççççççç!@Özgür Ayten ortaya üçlü çektir tayfaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooooooo, biiiiir, kiiiiiii, üüüüüüüüüüüüçççççççç!@Özgür Ayten ortaya üçlü çektir tayfaya

Duyum olduğunu iddia eden var da Twitterda genellikle tahmin trezeguet idmana felan çıkmıyor 2 gündür tüm ipleri koparmış takımla kasımpaşa forvet arıyor insanin aklına ister istemez eren donk üstü para takası geliyor forumda duyum paylaşan arkada sta trezeguet ile ilgili ne kadar sorsammda bilgi alamadım ilginç bir sessizlik var demistiTrezeguet işi nereden çıktı?Tahmin mi duyum mu dostlar?

Belhandayı da çok arzuluyor hocaAma aynı F.Terim deli gibi trezeguet istiyor.
Bende Kamara konusuyor sandım sesi duyuncaMalatya imza töreninde adamın biri aynı bizim apo gibi konusyor yav ses tonu aksanı vs aynı la
Donk yedek kalmayı sıkıntı etmesine gerek yok luyindama geldiği için kadro ya alınmayacak büyük ihtimalBence donk ve Yunus kalmalı. Dün de söyledim Yunus'un gitmesi için erken. Donk yedek kalmayı sıkıntı etmeyecek bir adam ve Fatih Hoca ile kendini bulmuş ve kendini sevdirmiştir. Linnes zaten adam onu konuşmaya gerek yok. Trezeguet olursa iyi süper olur ama yüklü bir bonservisle olacaksa şimdilik kalsın.