Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Karşımda bir Türk varmış gibi hayal ediyorum''

Bu haber doğruysa yemişim mitroglusunu bu adamı hemen paketlemeleri lazım

09090125_large.jpg

Hannover, Kagawa için Dortmundla anlaştıklarını açıklamış

geçen transfer nöbeti son saatlerde yönetime küfür edip, 3 ay ceza almıştım.o günden sonra ilk defa yazıyorum. 2 gün öncesine kadar bugün için de küfür edip ceza almaya razıydım. ama hakkını verelim güzel iş başardılar son günlerde.keşke bu kadar geç kalınmasaydı ama. yönetim ne terimi ne de taraftarı karşısına alamayacağını anlamıştır umarım artık.bu taraftar aynı hataları bir daha affetmez.

Luyindama gelir ve beklendigi gibi cikarsa, geri dortlumuz daha once hic olmadigi kadar kusursuz olur.

Luyindama'ya, Galatasaray'a gelmesi için Drogba tavsiyede bulunuyor. Elmander oyuncuyu aylar öncesinden izliyor. Gomis, Diagne'yle Galatasaray hakkında oturup konuşuyor. Podolski ve Melo hala bizim gibi maçları hemen her hafta takip ediyor. Ne varsa, eski yabancı futbolcularımızda var arkadaş.

12ye kadar #10000 mesaj bulunmali
abanin ahbolar

kaliteli yerli isimler uygun şekilde gelecekse her zaman ihtiyaç var tabiki ama forumdakiler emre moru beğenmiyor :)

Şuan için sadece Celil , geleceğin Okan Buruk’u olabilir..
Yunus , Emre Çolak’ın kopyası..
Gökay için 2 sene ister..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Donk-Fernando-Selçuk-Celil-Belhanda-Badou-Emre Akbaba. Daha ne olsun. Kalite olarak tartışılır ama ben kıyısından köşesinden de olsa sayısal olarak da bakıyorum olaya.

Sayisal olarak haklisin. Ancak kalite olarak eksigiz. Selcuk ne yazik ki toparlayamiyor kendisini, neredeyse artik bir hastaligi oldugunu (Suat-Ergun gibi) dusunmeye baslayacagim. Celil Super Lig seviyesinde henuz degil gordugum kadariyla. (Her genc topcunun gelisimi farkli oluyor, Ozan oldu diye Yunus ve Celil'den beklentilerimizi hemen arttirmaya gerek yok, genclere haksizlik olur) Emre Akbaba tam olarak ne zaman hazir olur belli degil, belki son 5 mac. Belhanda ise tam muamma. Oynarken birsey gormuyoruz, oynamayinca isler yurumuyor.

Ndiaye diagne marcao luyindama bu 4 lu her mac kolonoskopi yapar rakiplerimize

kuslar tolgay transferine öyle bir seviniyor ki sanki modric lan auahauahyah

emreye bok atmaya gerek yok o yetenekte herifi kadroda olmasi her zaman ise yarar kafasi kirik mi evet kirik ama zaten bu adamlar bu seviyede olmasa alamayiz. Firsat transferidir cebimizden max 1 milyon toplam maliyerle opsiyonlu gelecekse buyursub gelsin

Mitroglou nün açıklanmaması bir beni mi işkillendiriyor maaşı 3.5 milyon euro ligde büyük ihtimal yedek avrupada yok ismi verilmeyecekmis zaten formu düşük bir oyuncu mitroglou out trezeguet in olabilir mi

Lan bu Ali koç azizden beter doğru yerdeyiz falan filan aga siz gazlamaya devam edin uyutun taraftarınızı
Yemin ederim çok güldüm hadi bi 20 yıl sen kal be reis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt