Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetim bizi fena got etti beyler bunu burada hepimiz açık açık itiraf edelim derim. Çok fena got olduk öyle böyle değil bu hissi daha once toplu halde yaşadığımızı sanmıyorum

kaliteli yerli bulmamiz lazim

Emre whitefather disinda öyle fark yaratan biri yok onun da basarili olup olmayacagi daha belli degil.

Yerli sınırlaması gelirse hemen düşme olmaz. Oyuncuların sözleşmesi var çünkü. Ayrıca yerli için akademi kuruldu. Pişen oyuncu çıkıp oynar.

Emre mor gelirse birşey diyemem. Emre mor'u fatih terim'den daha iyi taniyamayiz bence?

Bi soru size..

Luyinduma kiralık herhalde satınalma opsiyonlu..(İnşallah bonservisiyle gelmiştir)

Yazın satmadan alamıyoruz mantığı nasıl işliyor ?
Mesela önce alıp yaz transfer sezonu bitmeden başka oyuncumuzu satıp ffp ye uymuş oluyor muyuz

Yonetim bizi fena got etti beyler bunu burada hepimiz açık açık itiraf edelim derim. Çok fena got olduk öyle böyle değil bu hissi daha once toplu halde yaşadığımızı sanmıyorum
yatıp kalkıp ozan kabak transferine sukretmek lazım

Başkanı ayrı taraftarı ayrı mal yorumlara bak ya ?

Fenerbahçe, Zajc ile 4.5 yıllık sözleşme imzalıyor. Salih Uçan'ın bonservisini €1M'a saydıran sarı-lacivertliler, ilave olarak €4.5M daha verecek. (A spor)

Mitroğlunun ne Galatasaray'a küfür etmesi doğru, ne de "Karşımda bir Türk varmış gibi hayal ediyorum" demesi doğru. Lütfen artık saçma sapan muhabbetleri bırakalım

Luyindama'nın uçağı şuanda Avusturya sınırı içerisine girmiş bulunmakta, yaklaşık 2 saat sonra İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olmasını bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt