Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama kap gelene kadar uyusam mı ne yapsam. Marcao-Luyindama tandemi düşündüğümüz gibi olursa fena yerlere ulaşabilir.

50903763_10157660806740839_3455760935816265728_o.webp

herşeyi bir kenara bırakırsak (bonservis,oyuncunun yeteneği,oyun tarzı vs.) kız gibi futbolculardan kurtulup şu adamların alınması iyi oldu
5c39ba0d66a97c7f10c4a20a.webp
752x395-mbaye-diagne-bugunimzaliyor-1548802677212.webp
966932.webp

Mitroglou'nun asık suratlı olmasına takılmayın, mizacı öyle. Benfica'yla 2.2 milyon Euro'ya anlaşmıştı 3-4 gün önceye kadar. Kazancını 40% arttırdı, takımdaki en mutlu oyuncudur muhtemelen.

Serdar alacaklarını bırakıp üstüne 2.4 tazminatımı odemiş ? Yoksa sadece alacaklarına karşılık bonservis mi almış renktaslar bilginiz varmi

Bu arada gönül dostları yalanı yok yoğun bir iş hayatım var. Üye olmak için birkaç denedim ama bir türlü beceremedim sorunlar çıktı ama geceleri bütün yorumları tek tek okudum. Dün misafirlere kapatıldı sanırım içeri giremedim haberlere uzak kaldım. Gs sözlüğü takip etmeye çalıştım ama orası da buranın tadını vermedi. Gerçekten en yoğun gelişmelerin olduğu dönemde yokluğunda daha çok anladım buranın tadını. Birbirinizin değerini bilmeniz ve beni de aranıza kabul etmeniz dileğiyle. Herşey gönlünüzce olsun çünkü saatlerini bu takımla evliymiş gibi kimse harcamaz. Bu gönül bağı da kolay kolay bitmez...

Iş yoğun da... Hiç bakamadım nöbete.

Luyindama alaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn

H.O. :)

Bu arada gönül dostları yalanı yok yoğun bir iş hayatım var. Üye olmak için birkaç denedim ama bir türlü beceremedim sorunlar çıktı ama geceleri bütün yorumları tek tek okudum. Dün misafirlere kapatıldı sanırım içeri giremedim haberlere uzak kaldım. Gs sözlüğü takip etmeye çalıştım ama orası da buranın tadını vermedi. Gerçekten en yoğun gelişmelerin olduğu dönemde yokluğunda daha çok anladım buranın tadını. Birbirinizin değerini bilmeniz ve beni de aranıza kabul etmeniz dileğiyle. Herşey gönlünüzce olsun çünkü saatlerini bu takımla evliymiş gibi kimse harcamaz. Bu gönül bağı da kolay kolay bitmez...

Mrb Berk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt