Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
170 bin euro ne lan adamin et masrafi cıkmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onyekuruya bastım şukuyu :dd
Galatasaray imza atmak için İstanbul'a gelecek olan Luyindama, sarı-kırmızılı takımdan yarım sezon için 170 bin Euro kazanacak. (DH.be)
Yerli oyuncu açısından çok zayıf kaldık yabancı sınırı gelmeden bile bu iyi değil bize iyi yerli oyuncu lazım 2 3 tane
Luyinduma yarım sezonda 500 bin euroluk et yer ne 170 bin eurosu1 milyon 170 bin olmasin? Ve ya ayda 170 bin?
Bu arada gönül dostları yalanı yok yoğun bir iş hayatım var. Üye olmak için birkaç denedim ama bir türlü beceremedim sorunlar çıktı ama geceleri bütün yorumları tek tek okudum. Dün misafirlere kapatıldı sanırım içeri giremedim haberlere uzak kaldım. Gs sözlüğü takip etmeye çalıştım ama orası da buranın tadını vermedi. Gerçekten en yoğun gelişmelerin olduğu dönemde yokluğunda daha çok anladım buranın tadını. Birbirinizin değerini bilmeniz ve beni de aranıza kabul etmeniz dileğiyle. Herşey gönlünüzce olsun çünkü saatlerini bu takımla evliymiş gibi kimse harcamaz. Bu gönül bağı da kolay kolay bitmez...
Selçuk da elveda dedi mi tamamdır. İnşallah uzatmazlar.herşeyi bir kenara bırakırsak (bonservis,oyuncunun yeteneği,oyun tarzı vs.) kız gibi futbolculardan kurtulup şu adamların alınması iyi oldu
Ekli dosyayı görüntüle 40347Ekli dosyayı görüntüle 40348Ekli dosyayı görüntüle 40349
Ulan fener burda bile hırsızlık yapmışsın