Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezege hala bi ihtimal diyor veli yigit

Edit: ya da ben geç actıgın icin yanlıs anladım, son cümlesi buydu

bir yabancı göndermek gerekiyor yanlız adam bildiğin geldi lan

bence donku verecez bir yere
hoca orta sahada yedek olarak mevlana reis ile idare ederim sezon sonuna kadar diye düşünüyor olabilir

FFP bize ceza değil resmen ödül oldu. Eskiden içi geçmiş adamları alıyorduk. Aldığımız 2 stoperinde genç olması umut verici.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu şekilde oyuncu satmak zorunda kalışımız çok iyi oldu.otomatik olarak bütçemiz dengeleniyor

Luyindama,Djagne,Marcao bunlar Nacho vidal , Rocco Sifredi ve jonny sins den daha vurucu tim oldu gerisini öbür takimlar düsünsün

Luyindama yı hiç izlememişsin. Marcao için de böyle eleştiriler vardı.

Marcao için yapılan eleştirilerin hiçbirisi luyindama için yapılmadı.Çok büyük beklenti içine girdi insanlar luyindama için umarım beklediğimiz gibi çıkar.Ayrıca bu forumda luyindamayı dört gözle bekleyenlerin kaç tanesi izledi ki

Fatih Terim geldikten sonra takımından gönderilenler;

️ Tolga Ciğerci
️ Luis Cavanda
️ Lionel Carole
️ Tarık Çamdal
️ Serdar Aziz
️ Yasin Öztekin
️ Iasmin Latovlevici
️ Eray İşçan

Luyindama'nın kiralama ücreti fazla değil mi ya?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1f73e0e617c7933f2a3709dc773551f0.gif

Gate de selfi çekinen kişi çok sevdiğim Selçuk Karabalık kardeşimdir. Sıkı Galatasaraylıdır. Tgs yolcu hizmetleri memurudur.

Luyindama'da geldiğine göre transfer sezonunu burada noktalamış bulunuyoruz. 31 Günün sadece son 2,3 günü mutlu olduk.. Yine de teşekkür ederiz yönetime güzel transferler yaptılar. Top artık Terim hocamızda en iyisini yapacağımıza inaniyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Marcao için yapılan eleştirilerin hiçbirisi luyindama için yapılmadı.Çok büyük beklenti içine girdi insanlar luyindama için umarım beklediğimiz gibi çıkar.Ayrıca bu forumda luyindamayı dört gözle bekleyenlerin kaç tanesi izledi ki
Ben izlemiştim ve ismini potansiyelini iyi biliyorum . Tomas-Song tandeminden sonra en iyi tandem oldu diyebilirim şu anki ikili. Tabiî uyum çok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt