- 25 Ocak 2010
- 53.463
- 39.130
- 3.923
Trezege hala bi ihtimal diyor veli yigit
Edit: ya da ben geç actıgın icin yanlıs anladım, son cümlesi buydu
Edit: ya da ben geç actıgın icin yanlıs anladım, son cümlesi buydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu şekilde oyuncu satmak zorunda kalışımız çok iyi oldu.otomatik olarak bütçemiz dengeleniyorFFP bize ceza değil resmen ödül oldu. Eskiden içi geçmiş adamları alıyorduk. Aldığımız 2 stoperinde genç olması umut verici.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marcao ve Luyindama tamam ama Diagne için çekimserimHadi Volkan Demirel, adamsan Diagne, Marcao ve Luydindama gir bakalim,götünden kan alirlar senin..
Luyindama yı hiç izlememişsin. Marcao için de böyle eleştiriler vardı.
Liyundama orta sahada oynuyor gözüküyor.bir yabancı göndermek gerekiyor yanlız adam bildiğin geldi lan
bence donku verecez bir yere
hoca orta sahada yedek olarak mevlana reis ile idare ederim sezon sonuna kadar diye düşünüyor olabilir
Ben izlemiştim ve ismini potansiyelini iyi biliyorum . Tomas-Song tandeminden sonra en iyi tandem oldu diyebilirim şu anki ikili. Tabiî uyum çok önemli.Marcao için yapılan eleştirilerin hiçbirisi luyindama için yapılmadı.Çok büyük beklenti içine girdi insanlar luyindama için umarım beklediğimiz gibi çıkar.Ayrıca bu forumda luyindamayı dört gözle bekleyenlerin kaç tanesi izledi ki
Luyindama'nın kiralama ücreti fazla değil mi ya?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi