Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emra Kaplan: Galatasaray öyle bir kadro kurdu ki, öyle agresif bir kadro kurdu ki, Efendilik bekleyen Ali Sami Yen'e gelmesin.. @emreekaaplan

Luyindama nasıl bir oyuncu gerçekten merak ediyorum.

Beyler, gözünüzü seveyim Y.Selim gibi her duyduğunu haber yapıp orta yollu konuşup, yok yönetim yan çizdi, yok vazgeçtik, Trezeguet gelebilir deyip sonra gelmeyecek diyen medya maymunlarını takip etmeyin. Duyum işini bu tarz adamlar yapamaz. Ya gazeteci olmak gerek ya yönetime yakın olmak gerek. O yüzden her duyduğumuza inanıp gaza gelmeyelim, beklentiyi yükseltmeyelim ve her habere itibar etmeyelim. Yorucu, stresli, sinir bozucu geçmiş olabilir; belki yönetimimizin beklemesi puan kaybına sebep olacaktı ve bunların anlamı kalmayacaktı. Ama hiçbiri olmadı ve harikulade bir transfer sezonu geçirdik, gerek maddi açıdan, gerekse de oyuncu kalitesi açısından.

469fe84ab4e5a948cc4c91478a16bd85.jpg

Luyindama vize sıkıntısı yaşamış yönetim halletmis

Takımda hiç olmayan solak oyuncu(Ömer hariç)sayısı bir anda 4 oldu Emre'yi de sayarsanız.

Beyler, gözünüzü seveyim Y.Selim gibi her duyduğunu haber yapıp orta yollu konuşup, yok yönetim yan çizdi, yok vazgeçtik, Trezeguet gelebilir deyip sonra gelmeyecek diyen medya maymunlarını takip etmeyin. Duyum işini bu tarz adamlar yapamaz. Ya gazeteci olmak gerek ya yönetime yakın olmak gerek. O yüzden her duyduğumuza inanıp gaza gelmeyelim, beklentiyi yükseltmeyelim ve her habere itibar etmeyelim. Yorucu, stresli, sinir bozucu geçmiş olabilir; belki yönetimimizin beklemesi puan kaybına sebep olacaktı ve bunların anlamı kalmayacaktı. Ama hiçbiri olmadı ve harikulade bir transfer sezonu geçirdik, gerek maddi açıdan, gerekse de oyuncu kalitesi açısından.
Senden bizi mutlu ettin Allah da seni mutlu etsin kardeşim.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapattikmi ustadim transferi başka bir supriz olmaz mi

Senden bizi mutlu ettin Allah da seni mutlu etsin kardeşim.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon sonu satip bütce yaratabilecegimiz topcular:
Ahmet Calik- Ahmet Bulut birseyler ayarlar herhalde
Yunus Akgün -3.5 teklif geldi onu 6-7 seviyesine cikarabiliriz
Ömer Bayram - 500 bin falan eder
Maicon - simdi ücretinden kurtulmak icin satin alma zorunlulugu ile kiralanir, parasi yaza gelir
Belhanda - araplara okutulur 8-9 gibi bir paraya
Mariano - formu iyice düserse 2 milyon falan eder yine
Fernando - satip daha diri biri alinabilir 3-4 eder
Feghouli - belhanda gibi 7-8e falan araplara satilabilir
Donk - sözlesmesi uzayacagi icin araplara falan 2-3e satilabilir da costa gibi

yani maicon belhanda yunus üclüsü ve ömer bayramla asagi yukari 20 milyona yakin bir kaynak yaratabiliyoruz kanimca.
henüz ölmedik ama yerlilerde ciddi anlamda takviye gerekiyor, yabanci kadrosunda giden olursa yeri dolar.
hoca isini bilir dogru dürüst topculari aldirirsa düzlüge cikariz sampiyonlukla birlikte bi sampiyonluk daha garanti olur

Arkadaşlar uçaklar indi fakat benimki inmiyor transferler bünyeme iyi gelmedi eren derdiyok skills izliyorum düzelmek için.

Takımda hiç olmayan solak oyuncu(Ömer hariç)sayısı bir anda 4 oldu Emre'yi de sayarsanız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt