Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklımda yer etmemiş, freekick yeteneği var mı?. Solak olması o bakımdan da avantaj olurdu...Iki ayağını da kullanabiliyor zaten ama güçlü ayak tabii sol ayağı
Biraz abartmış sol ayağını övmek için sanırım![]()
sorun sendeÇiğ et esprisi neden yapılıyor, bi çok kişi yapıyor, bana komik ya da hoş gelmiyor, sorun bendedir belki de
Senden bizi mutlu ettin Allah da seni mutlu etsin kardeşim.Beyler, gözünüzü seveyim Y.Selim gibi her duyduğunu haber yapıp orta yollu konuşup, yok yönetim yan çizdi, yok vazgeçtik, Trezeguet gelebilir deyip sonra gelmeyecek diyen medya maymunlarını takip etmeyin. Duyum işini bu tarz adamlar yapamaz. Ya gazeteci olmak gerek ya yönetime yakın olmak gerek. O yüzden her duyduğumuza inanıp gaza gelmeyelim, beklentiyi yükseltmeyelim ve her habere itibar etmeyelim. Yorucu, stresli, sinir bozucu geçmiş olabilir; belki yönetimimizin beklemesi puan kaybına sebep olacaktı ve bunların anlamı kalmayacaktı. Ama hiçbiri olmadı ve harikulade bir transfer sezonu geçirdik, gerek maddi açıdan, gerekse de oyuncu kalitesi açısından.
Kapattikmi ustadim transferi başka bir supriz olmaz miBeyler, gözünüzü seveyim Y.Selim gibi her duyduğunu haber yapıp orta yollu konuşup, yok yönetim yan çizdi, yok vazgeçtik, Trezeguet gelebilir deyip sonra gelmeyecek diyen medya maymunlarını takip etmeyin. Duyum işini bu tarz adamlar yapamaz. Ya gazeteci olmak gerek ya yönetime yakın olmak gerek. O yüzden her duyduğumuza inanıp gaza gelmeyelim, beklentiyi yükseltmeyelim ve her habere itibar etmeyelim. Yorucu, stresli, sinir bozucu geçmiş olabilir; belki yönetimimizin beklemesi puan kaybına sebep olacaktı ve bunların anlamı kalmayacaktı. Ama hiçbiri olmadı ve harikulade bir transfer sezonu geçirdik, gerek maddi açıdan, gerekse de oyuncu kalitesi açısından.
Senden bizi mutlu ettin Allah da seni mutlu etsin kardeşim.Beyler, gözünüzü seveyim Y.Selim gibi her duyduğunu haber yapıp orta yollu konuşup, yok yönetim yan çizdi, yok vazgeçtik, Trezeguet gelebilir deyip sonra gelmeyecek diyen medya maymunlarını takip etmeyin. Duyum işini bu tarz adamlar yapamaz. Ya gazeteci olmak gerek ya yönetime yakın olmak gerek. O yüzden her duyduğumuza inanıp gaza gelmeyelim, beklentiyi yükseltmeyelim ve her habere itibar etmeyelim. Yorucu, stresli, sinir bozucu geçmiş olabilir; belki yönetimimizin beklemesi puan kaybına sebep olacaktı ve bunların anlamı kalmayacaktı. Ama hiçbiri olmadı ve harikulade bir transfer sezonu geçirdik, gerek maddi açıdan, gerekse de oyuncu kalitesi açısından.