Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keşke maicon işini de halletselerdi de adamın işi sürüncemede kalmasaydı hem de lisans iptali gibi bi duruma düşmemiş olurdu. Bazı yavşaklardan daha yürekli daha delikanlı çıktı adam onca sorunlarına rağmen.

Sanırım al-sat dengesine oturtmak için 3 milyon kiralama olarak aldılar. Sene sonuda 3-4 verip komple satın alırız. Satılacak oyunculardan sonra

opsiyonu niye yazmadınız olm ya. 5m eurodur büyük ihtimalle

Bu transfer doneminde en begendigim nokta oyuncularla yapilan anlasmalar. Tebrik etmek lazim yonetimi bu konuda. Gecmiste yapilmis hatalardan demek ki ders aliniyor.

Luyindama işini hiç anlamadım 4 m euro daha bütçe kalmadı mı zaten neden hepsi kullanılmadı yada kiralama bedeli olarak 3 değil de 6 verseydik yazın kesin alacaksak

O kadar bekledik, gerildik, öfkelendik.. ama çok şükür süper transferler yaptık

Transfer döneminin en iyiden kötüye transferlerimiz.

-marcao
-lyundama
-diagne
-mitroğlu
-e.taşdemir
-ve son sırada semih kaya..

We wanna Liyunduma photo with Galatasaray jersey.

E artık kaliteyi yükseltmemiz lazım. Kadro onu gerektiriyor.

Luyindama yı bence biz aldık bile sadece böyle gösterilmiş

Artık dinlenme vaktim gelmiştir.. Bok gibi başlayıp rüya gibi bitirdik.. Herkese iyi geceler

Maiconun fotograflarina yorum atalim ya da dmden tesekkur mesajlari atalim lutfen. Ama kazmaliklariyla ama golleriyle iyisiyle kotusuyle formamizi terletti bu adam ve ciddi anlamda psikolojisi cok bozuk. Ingilizcesi olmayan arkadaslar da en azindan thank you for everything and we are sorry for the some bad comments/words you received from some fans. We love you tarzi bir seyler yazarsaniz sahsen cok mutesekkir olurum

Transferlerde en çok beğendiğim maaşları olabildiğince düşük tutmamız. Luyindama'da 600bin € alacakmış.. bu yaştaki kaliteli oyunculara verilen bonservislere asla üzülmem, nasıl olsa satarsın min. aynı paraya.. önemli olan verildikten sonra daha alamayacağımız maaşların miktarının düşük tutulması.. ki becerdik gibi bu işleri bu dönem.. yönetim çok iyi işler yaptı , yiğidi öldür hakkını yeme.. ki trezeguet bile zorlandı son ana kadar.. saygı duydum açıkçası :)

Sene sonu 10 milyon euro derlerse ne olacak opsiyona ?

Belli midir acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt