Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke bütün yıl transfer penceresi açık olsa nöbet hiç bitmese :)

Luyindama işini hiç anlamadım 4 m euro daha bütçe kalmadı mı zaten neden hepsi kullanılmadı yada kiralama bedeli olarak 3 değil de 6 verseydik yazın kesin alacaksak
Muhtemelen son dakikaya kadar Trezegeuet ya da başka bir oyuncu ile görüşüleceği ve olumlu olması durumunda ffp ye takılmamak için yapılmıştır.

Fenerin 15 yasindakine 30 milyon teklif etmisler hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahshshshshahshshahahahhsh

Lig kalitesinin neredeyse tamamı yabancıların omuzlarında. Beinsports bu yüzden bu kadar yayın ücreti dağıtıyor. Bu kuruma yabancıyı sınır koyacağız dersen kendi çöplüğünüzde boğulun der basıp giderler.

Yeni yabancıya kuraliyla beraber yurt dışına giden yerli sayısı arttı. Bunak Lucescu'nun söylediğinin aksine gayet geniş ve genç bir milli takım havuzu var. En basitinden bonservislerine toplam 40 milyon euro ödenmiş gencecik üç stoper üst düzey liglerde oynuyor.

Eskisi gibi absürt kontrat kapan yerli yok, birazcık kendisini gösterebilen yerli için kapıyı 8-10 milyondan açan Anadolu kulüpleri yok.

Kadro kalitelerinin kural sayesinde artışıyla büyüklerle Anadolu takımları arasındaki makas kapandı, zirveye oynayabilen Anadolu kulüpleri ortaya çıktı ve büyükler daha fazla puan kaybetmeye başladı.

Böyle bir ortamda sınır saçmalığınin dillendirilmesi akıl tutulmasıdır, değilse zaten belli başlı kişi ve kurumların menfaati için düşünülüyordur.

Ömer Faruk beyaz için real 30 milyon euro teklif yapmış. ???

Fernando Muslera

Mariano Ferreira
Christian Luyindama
Marcos Teixeira
Yuto Nagatomo
Martin Linnes
Semih Kaya
Emre Taşdemir

Fernando Reges
Badou Ndiaye
Youness Belhanda
Ryan Donk
Emre Akbaba
Selcuk İnan
Celil Yüksel

Sofiane Feghouli
Henry Onyekuru
Mbaye Diagne
Sinan Gümüş
Kostas Mitroglou
Yunus Akgün

Hayırlı uğurlu olsun bariz güçlendik

Şu a spordaki fenerli gazeteci çok rezil bi herif. Futboldan anlıyorsa bende hiçbir şey bilmiyorum

Renkdaslar bu akşam 19.23te yazmistim kiralik 3 milyon euro satın alma 2 milyon euro toplam 5 milyon euro diye.merak edenler varsa bonservisi toplam 5 yani

Ben araniza sonradan katildim, cok guzel di Hersey cok memnun oldum bir kez daha soyleyecegim, iyi Ki Galatasaray'liyim allah'a Emanet olun sampiyon takimin sampiyon taraftari..

Vay be ozlucem transfer nobetini. Surdaki heyecan hic bir yerde yok yemin ederim :) neyse sonunda herkesin mutlu oldugu bir nobet oldu:) bundan sonra bizim psikopatlari izlemek keyif verecek

DyQ_GvDWsAMgD8J.jpg

Üzgün duruyor ama taraftarımızı gördüğünde nereye geldiğini anlayacaktır Aslan parçası

bu arada lyindama yarım sezon için 600 bin euro,semih kaya 700 bin euro alacak.. tam bir rezalet,.

ikisi de kiralık kontratıyla geldiği için önceki kulüplerinde devam eden kontratlarında yazan miktarı alıyor galiba. yarısını ordan aldıkları için kalan yarısını biz ödüyoruz.

emin değilim tabi. football manager'da kiralama işi böyle dönüyordu. ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt