Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 22.871
- 11.382
- 1.223
İyisiyle kötüyse bi transfer döneminin daha sonuna geldik takımızıa başarılar diliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konussunlar. Turkiye futbolu Araplarin ellerinde. Onlar ne derse o olur.Artık Rakipler hergün yabancı sınırı konuşacak, korkuu..
Aklı selimler anlıyor zaten yaptığın olayı da bazıları kıçıyla bakıyor meseleye. Normal yanlış anlamaları. Neyse iyi bitti herşey.Danyal ben ısrarla ifade ettim. Ben duyumcu değilim. Hala da ısrar ediyorum. Ben duyumcu değilim.
Neyse acısı ile tatlısı ile bir döneminde sonuna geldik. Yeni nöbetlerde nice transferlerde görüşmek dileğiyle iyi geceler.
Alanya macinda kim oynar acaba
Mitro forvette olur herhalde
Luyimdama oynar mi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen kendini rezil ediyor haberi yokGerizekalı bir herif.
artık küfür edeceğim,kim lan bu a sporda konuşan embesil.onun bunun çocuğu saçmalayıp duruyor.Şuna tepki gösterelim twiterdan.Çıkaran a spor un varmı adresi?
Semih mi stoper oynayacakSadece Mitroğlu sonradan oyuna girer..
Trabzon maçında Diagne-Luyindama-Mitroğlu sahne alacaktır
Fenerli elemandan mi bahsediyorsunBen 18 yaşında Türkçe öğrendim. A Spor'daki arkadaştan çok daha iyi ve akıcı şekilde konuşuyorum. Bu diksiyona sahip kişinin ekrana çıkartılmaması gerekiyor. Söylediklerinden bağımsız.
Bana kalsa Maicon gibi bir stoperin lisansı askıya alınmamalı, sene sonu gider veya gitmez bu adama destek olmalıyız. Ryan Donk'un geçen seneki gibi performansı yok bence onun sözleşmesi askıya alınmalı.. Orta sahayı bir şekilde halledebiliriz gençler oynar gerekirse..
Beşiktaş kagawayı aldı , ne işe yarıcak ?
Elde oyuncu mu kaldı beşiktaşta.
Kanatları bozdular ortadan gidecekler herhalde. Savunma arkasına top stop buraktan medet bulacaklar anlaşılan.Beşiktaş kagawayı aldı , ne işe yarıcak ?
Bizim misimovic transferine benzettim biraz. Oyuncu kaliteli ancak elde takim yok komutanimBeşiktaş kagawayı aldı , ne işe yarıcak ?