Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyisiyle kötüyse bi transfer döneminin daha sonuna geldik takımızıa başarılar diliyorum

Acısıyla tatlısıyla bir transfer döneminin daha sonuna geldik hepimiz için güzel bir finalle bitirdik dönemi YAŞASIN GALATASARAYI MENFAATSİZ SEVENLER

Ben 18 yaşında Türkçe öğrendim. A Spor'daki arkadaştan çok daha iyi ve akıcı şekilde konuşuyorum. Bu diksiyona sahip kişinin ekrana çıkartılmaması gerekiyor. Söylediklerinden bağımsız.

Danyal ben ısrarla ifade ettim. Ben duyumcu değilim. Hala da ısrar ediyorum. Ben duyumcu değilim.
Neyse acısı ile tatlısı ile bir döneminde sonuna geldik. Yeni nöbetlerde nice transferlerde görüşmek dileğiyle iyi geceler.
Aklı selimler anlıyor zaten yaptığın olayı da bazıları kıçıyla bakıyor meseleye. Normal yanlış anlamaları. Neyse iyi bitti herşey.
Nice nöbetlere inşallah.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O değilde 7 aydır forvet dye yalvarıyoruz ama ligin en çok gol atan takımıyız:) bizim bu ligde rakibimiz yok harbi kendi kendimizin rakibiyiz hayırlısı bakalım:)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

artık küfür edeceğim,kim lan bu a sporda konuşan embesil.onun bunun çocuğu saçmalayıp duruyor.Şuna tepki gösterelim twiterdan.Çıkaran a spor un varmı adresi?

Bulup hesabını falan kapattıralım.

Yabancı sınırı algısı yapmaya gelmiş. Satılmış herif :mad::mad:

Umutlu başlayıp, hayal kırıklıkları ve kızgınlıkla devam eden süreç harika bir sonla tamamlandı. Galatasaray'a hayırlı olsun. Sezon sonu şampiyonluk kutlamalarında bu dönemin ne kadar kritik olduğunu hatırlayacağımız sezon olması dileğiyle..

Beşiktaş kagawayı aldı , ne işe yarıcak ?
Elde oyuncu mu kaldı beşiktaşta.

Bana kalsa Maicon gibi bir stoperin lisansı askıya alınmamalı, sene sonu gider veya gitmez bu adama destek olmalıyız. Ryan Donk'un geçen seneki gibi performansı yok bence onun sözleşmesi askıya alınmalı.. Orta sahayı bir şekilde halledebiliriz gençler oynar gerekirse..

Donk da Maicon kadar oynar stoperde. Form tutarsa da her yerde çok faydalı bir oyuncu. Donk iyidir, o kalsın bence.

Maç yokmu maçççç hadi maç yapalım Bolu maçı tekrarlansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt