Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.653
kendi adıma konusiyim götzeyi begenmiyorum .bayern munih degilde hannoverden alıyo olsak herkes burun kıvırırdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar biraksin bu isleri taktik teknik calismslara gosterecek degil ya adamlar bilerek sadece ayak tenisi oynandigi zamanlari gosteriyorlar hocanin ustune gitmek icin surekli bunu konusup duruyorlarsahada futbol olmayınca taraftar karışıyor haliyle..
Ahmet çalık olabilirMaaşından 15% kim indirim yapmadı şimdi?
Donk yapmış.
Geriye kalanlar Belhanda Feghouli Babel Luyindama Marcao Saracchi ve Linnes.
Bence Belhanda Feghouli Babel 100%.
Diğeri kim?
Luyindama Marcao Saracchi veya Linnes mi?
koronaya yakalansak forumda göbek atanlar vs yas tutanlar arasinda kavga cikar kesin murph nerede diyeReis böyle mesajlar yazma en sonu cinnet geçirecek.Haberlerde okumayalım.
Ahmet çalık olabilir
koronaya yakalansak forumda göbek atanlar vs yas tutanlar arasinda kavga cikar kesin murph nerede diye
Ahmet te futbola yabancı bi kardeşimiz sayılır. Vallahi çıkıp adam gibide söylemiyorlar. Bizim yönetim bakkal yönetir gibi yönetiyor. Allah bana ben sana hesabıYabanci demisti yanilmiyorsam
Kac macini izledin yoksa sadece videolardan mi?Yalnız bu moder irfandan falan çok daha iyi bir oyuncu fiziği çok iyi mücadeleci tam aradığımız b2b aynı zamanda müthiş şütör 99lu gelirse havayı müthiş değiştirir.
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şayet bu haber doğruysa tekrar ediyorum doğruysa, Terim'e yazıklar olsun derim
Hani futbolcunun geçmişine yatırım yapmayacaktık
Ey Terim sen hiç mi akıllanmazsın
Ama aspor denen yalancılara pek de güven olmaz o yüzden bu haberin yalan olma ihtimali de mevcut
Şayet gerçekten haber doğru değilse; bizim pasif yönetimimiz de çok zahmet olucak ama bir şeyler yapsın artık bu şerrolara
Bu kadın ne içmiş?Kayseri başkanı Berna'nın Mensah için kontra teklifleri;
Beşiktaştan bir miktar para + Lens+Dorukan (bonservisleriyle)
Bizden Bir miktar para +Yunus Akgün+Ahmet Çalık (bonservisleriyle) istemiş..
bir miktar para =3.6 M € (ATM ye borcunun tamamı)
(Kaynak radyospor)
taraftar sence taktik-teknik çalışma mı görmek istiyor burdan anladığın bu mu yani hoca düzgün futbol oynatsın kimse üstüne gidemez zaten antrenmanlarda ne yapıldığı falan konuşulmaz yani...Taraftar biraksin bu isleri taktik teknik calismslara gosterecek degil ya adamlar bilerek sadece ayak tenisi oynandigi zamanlari gosteriyorlar hocanin ustune gitmek icin surekli bunu konusup duruyorlar
Mensah bedavaya mi oynayacakmişBunu söyleyen kimse futboldan anlayan biri olduğu belli oluyor