Ferdi Hoşer
Aslan Üye
Anlaşılan geçen seneden ders çıkarmadık . Sakatlıktan maclarin 3 te birini kaciran adamlarla devam etmek bunu gösteriyor
forumdaki üyeler daha iyi transfer yapar ne yazık ki bizim transfer komitemizdenKayserispor ile iyi iliskilerimizi kullanıp Mensah ı çok önceleri bitirmemiz gerekirdi . Yazık elinde üç kuruş para olmayan takımlara oyuncu kaptırıyoruz
Kayserispor ile iyi iliskilerimizi kullanıp Mensah ı çok önceleri bitirmemiz gerekirdi . Yazık elinde üç kuruş para olmayan takımlara oyuncu kaptırıyoruz
evet o da var ya bu iki pislik gitmemekte direniyor ve zor durumda bırakıyorlar biziEn az 3 milyon istiyorlar , sadece 1,5 milyon euro harcama limitimiz var.
Elimizde satılabilecek Belhanda ve Feghouli var sadece.
Çok zor.
aynen biz bu futbolu özledik hazırlık maçından örnek ama hazırlık maçında bile böyle oynayan takım ne yaptı ligte gördük o sezonUyku ilacına eş değer bir Galatasaray istemiyoruz artık.
aynen biz bu futbolu özledik hazırlık maçından örnek ama hazırlık maçında bile böyle oynayan takım ne yaptı ligte gördük o sezon
inşallah yine bu maçtaki takım gibi oluruzkesinlikle renkdaş. 50 pasla kaleye giden futbol izlemek istemiyoruz artık. Resmen eziyet bi sezon geçirdik.aynen
kesinlikle renkdaş. 50 pasla kaleye giden futbol izlemek istemiyoruz artık. Resmen eziyet bi sezon geçirdik.aynen
Forumda bir Scout ekibi kurmanın zamanı geldi. Oluşturalım ekibi eğer yönetime ve kişilere ulaştırmaz isem bana istediğinizi diyebilirsiniz.
Sende mi izlandadasinForumda bir Scout ekibi kurmanın zamanı geldi. Oluşturalım ekibi eğer yönetime ve kişilere ulaştırmaz isem bana istediğinizi diyebilirsiniz.
Sen kimsin asil scout benimScout ekibin basi olmak isterim
Sen kimsin asil scout benim