GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 159

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,2K
Sayfa
159/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye FFP bitiyor neden Luyindama formulu ile oyuncu almiyoruz? Yoksa yonetim seneye limit konusunda sıkıntı yasariz dusuncesinde mi.
Luyindama formülündeki kiralama bedeli bile şu an harcayabileceğimiz miktardan fazla. Belli ki yönetim çok tırsıyor gelir beklediği hiç bir oyuncuyu satamamaktan.

Transfer gelmeyecek dedik diye millet kızmıştı. Yönetimin gayri resmi basın sözcüsü rodopu dinleseydiniz anlardiniz. O yüzden dedim mensah gelsin çünkü baska alacaklari adam yok.

Polonyali sol kanat icin 3.5m civari istiyorlarmis. Maicon 1.4 milyona gitti. Jozwiak 1.5m kiralik bedeli + 2m zorunlu satin alma opsiyonu ile alinabilir.
Adamlar 3.5'u peşin istiyorsa ki genelde öyle oluyor, 1.5+2 formülüne sıcak bakmayabilirler. Neticede onların da kasasına sıcak para girişi %50'den fazla miktarda azalmış oluyor.

geçmiş olsun transfer dönemi kapandı

Sattığımız kadar bütçemiz olacak zaten. Satış yapabileceklerini düşünen var mı? Ne bekliyorduk tam olarak? Ha durum daha beter, sıcak para lazım diyen hiçbir şey yapamıyorsa yardım gecesi düzenler. Böyle boş boş durup ağlanmaktan iyidir. Lafı evirip çevirmeden, kamuoyuna yoklama çekmeden açıklama yapacak yüreği olsun artık şu yönetimin. Bıktım cidden.

Adamlar 3.5'u peşin istiyorsa ki genelde öyle oluyor, 1.5+2 formülüne sıcak bakmayabilirler. Neticede onların da kasasına sıcak para girişi %50'den fazla miktarda azalmış oluyor.
Jozwiak da olmazsa bir baskasinda olur. Yoksa bu gidisle ekim ayinda transfer doneminin son gunlerinde ortada kalan kiralik topculari yine takima dolduracagiz.

Gerçekten satış yapamıyorsak eğer, çok güvendiğimiz defans hattını bozmak yerine. Belhanda’yı Babel’i yollayın bedelsiz. Bonservis gösterin. En azından adam akıllı bir orta saha kuralım. Şampiyon olup zararı telafi etmek için umudumuz olsun.

Yönetim bencede gelir elde etmeden asla adam almaya razı değil. Aslında mantıklı bu sene sıfır zarar olarak tamamlamanız gereken bir dönemdeyiz. Anlamadığım şey FIFA klüpleri düşünüyor sözde peki bu gelir elde edilmesi planlanan futbolcularin rest çekmesine neden ses çıkaramıyor. Onca yatırım yapılan biri tutmayınca satılmak istendiğinde bizim Araplar gibi bonservisi verin gidelim tarzı şeylere neden müsade ediliyor. Bu çok saçma degilmi. Elbette transfer yapılır. Fırsat transferi ıvır zıvır ama yine öndeki senelerde olduğu gibi gelen oyuncuların forma girmesini bekleyecez.

şaşıracak bir durum yok. bütçemiz 1.5m

bununla en fazla bir tane adam alırız. o da kiralık olur.

feghouli, belhanda gibi adamları kimse almaz. dolayısıyla oradan gelir gelmez.

luyindama ya da marcao'ya teklif gelir de satarsak ancak o durumda transfer yapar hale geliriz.

bana göre şu anda 3 orta sahaya bir de atlet kanada ihtiyacımız var. bu halimizle 4-5-6 civarında gezeriz ligde.

Yönetim bencede gelir elde etmeden asla adam almaya razı değil. Aslında mantıklı bu sene sıfır zarar olarak tamamlamanız gereken bir dönemdeyiz. Anlamadığım şey FIFA klüpleri düşünüyor sözde peki bu gelir elde edilmesi planlanan futbolcularin rest çekmesine neden ses çıkaramıyor. Onca yatırım yapılan biri tutmayınca satılmak istendiğinde bizim Araplar gibi bonservisi verin gidelim tarzı şeylere neden müsade ediliyor. Bu çok saçma degilmi. Elbette transfer yapılır. Fırsat transferi ıvır zıvır ama yine öndeki senelerde olduğu gibi gelen oyuncuların forma girmesini bekleyecez.
Çünkü insan bir mal değildir ve dediğini yaparsa insan haklarına aykırı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt