Mert Akman
10 Numara!
Bencede acele etmesine gerek yok.Liglerin başlamasına 4 ay var daha.
Adamlar ciğer söktüler geçen sene TSL'de biz Belhanda'ya Feghouli'ye Babel'e v.s. küfür ederlerkenbunlar kim ki bjk kadar olamayalım
çıtayı düşürmeyelim transfer diye diye
Rengim KralArda diye diye 2 yıl boyunca milletin kafasını silktin.KralArda nerede?Luyin-Donk-Marcao
Omar - Emre Can - Ilkay -Saraççi
Özil
Cagne-Falcao
Muthis.
Cezalı rengim.Rengim KralArda diye diye 2 yıl boyunca milletin kafasını silktin.KralArda nerede?

Bernard Mansah, Beşiktaş’a hayırlı olsun. Evraklar hazırlanıyor.
Kiralama ücreti: 500 bin Euro
Satın alma opsiyonu: 4.5 milyon Euro
️ Mensah, Pazartesi günü İstanbul’da olacak.
Mensah, Beşiktaş’tan 1.3 milyon Euro + (100 bin Euro) kazanacak.Ucuz diye500 bin euro çok düşük rakam. Neden kiralamadık ki
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi hemen billura vurma işi yav, ne bileyim ben yedek medek falan takılıyordur orada sandım![]()
cig etle beslenen denıldıgı ıcın sıyahı topcumu attınızkesin bu..
edit: ben duymadım demiş bunun için..![]()
Claudio Gomes - Oyuncu profili 20/21
Claudio Gomes, 20, Fransa ➤ Manchester City U23, 2018'den beri ➤ Önlibero ➤ Piyasa Değeri: 450 Bin € ➤ * 23 Tem 2000, Argenteuil, Fransawww.transfermarkt.com.tr
O zaman herhangi bir kulüp 60 milyon euro maaş bütçeli kadro kursa UEFA nezdinde 85-90 civarına denk geliyor. Bitmiş durumdayız o vakit. Seneye falan Başakşehir de dahil olmak üzere yeni vergi kuralı sayesinde Avrupa'ya alınmaz. Çünkü gelirler 40-50 milyon euro civarı bile desen arada uçurum var resmen.bak onu bilmiyorum, UEFA toplam limit diyor ve hep vergilerle hesaplanıp lanse ediliyordu. UEFA bürüt olması gerekir.
Nihata göre gazete haberi de uygun.
Bu fiyatlara pek de hayirli olmaz@ertansuzgun:Bernard Mansah, Beşiktaş’a hayırlı olsun. Evraklar hazırlanıyor.
Kiralama ücreti: 500 bin Euro
Satın alma opsiyonu: 4.5 milyon Euro
️ Mensah, Pazartesi günü İstanbul’da olacak.
Mensah, Beşiktaş’tan 1.3 milyon Euro + (100 bin Euro) kazanacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi