GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 186

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,5K
Sayfa
186/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak onu bilmiyorum, UEFA toplam limit diyor ve hep vergilerle hesaplanıp lanse ediliyordu. UEFA bürüt olması gerekir.
Nihata göre gazete haberi de uygun.
O zaman herhangi bir kulüp 60 milyon euro maaş bütçeli kadro kursa UEFA nezdinde 85-90 civarına denk geliyor. Bitmiş durumdayız o vakit. Seneye falan Başakşehir de dahil olmak üzere yeni vergi kuralı sayesinde Avrupa'ya alınmaz. Çünkü gelirler 40-50 milyon euro civarı bile desen arada uçurum var resmen.

Su bizim vitaminsiz altyapi oyuncularini sisirip durmayin hadi bizim teknik heyet begenmiyor ama artik avrupali gelip 3.ligten bile oyuncu aliyor sizin dediginiz gibi olsa teklif gelir demekki hepsi cop seneye 2.ligte gorururuz

Bazen karamsarlığa kapılıyorum ama yönetim bi kaç hata dışında doğru yolda. Horrra saldırmıyor bazı nedenlerden dolayı. İyi de yapıyorlar. Mesela Mensah durumu. 5 milyon euro kiralık ve opsiyon bedeli. Gerek yok.

Ben Mensahın zorunlu satin alma opsiyonu olduğunu düsünüyorum, yani kisaca Mensah 5 milyon Euroya transfer olmuştur, kelime oyunlarina takilmayin, ve senelik ücreti 13 milyon tl az bir para değil, limit den dolayi bu yolu tercih etmişlerdir, Bu sene saçma sapan ücretleri duyacaksiniz özellikle FB ve BJK den, misal 20 milyon Euro ya oyuncu satip 300 bin euroya kendileri transfer edecek, tabiki hepsi uydurma, misal Elif Elmas...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri