Ferdi Hoşer
Aslan Üye
Maaş yükünü azalttık diye böbürleniyor yönetim ama kadro kalitesi Anadolu takımlarının seviyesine düştü haberleri yok
Tabanca gibi oynadıysa Milan niye sözleşme uzatmamış. Biraz sorgulayalım
O zaman diğerlerinden daha az tabanca gibiydi ki serbest kaldı?O bölgede tabanca gibi oynayan bir Kessie, Bennacer, Hakan, Paqueta, Krunic gibi oyuncuları olduğu için
Mensah ile Lemina yı nasıl karsilastirabiliyorsun . Mensah topu hızla ileriye taşıyabilen dinamik bir oyuncu . Bizim de orta sahada en büyük ihtiyacımız buyduistikrarlı bir lemina mensahı donunda sallar. Hem 5m gibi bi kazığı da yememiş oluruz. Baştan beri istemiyorum mensah ı falan zaten.
Ama hala seri-lemina yeniden falan deniyorsa net plansızlık var demektir.. Bir transfer dönemi de şaşıralım be, hep kaos..
O zaman diğerlerinden daha az tabanca gibiydi ki serbest kaldı?
Maas yükü nereye azaldi yav kiraliklari gitti sadece, 2sini geri getirmeyi düsünüyorlar hattaMaaş yükünü azalttık diye böbürleniyor yönetim ama kadro kalitesi Anadolu takımlarının seviyesine düştü haberleri yok

Ben onlara teklif yapalım demedim. Senin yazdıklarınla sonuç arasındaki ilişkinin yetersizliğini vurgulamaya çalıştım.Aynen öyle, bonservisi elinde Bonaventura'nın tabancalığı yetersizse Kessie'ye, Bennacer'e, Hakan'a teklif yapalım, doğru diyorsun
Jakup Moder duyumu var.Bu kanal yalan söylerse kendini riske atmış olur..
Ekli dosyayı görüntüle 89434
Ekli dosyayı görüntüle 89435
Jakup Moder duyumu var.Bu kanal yalan söylerse kendini riske atmış olur..
Ekli dosyayı görüntüle 89434
Ekli dosyayı görüntüle 89435
Ligin orta saha harici en iyi kadrosu bizde.Maaş yükünü azalttık diye böbürleniyor yönetim ama kadro kalitesi Anadolu takımlarının seviyesine düştü haberleri yok
Onlar haberlere göreydi.Bunda ilk defa duyum işine girmişler..Bu sayfa kimlere kimlere welcome to GS diye video paylaştı yalnız.
Her adı çıkana video yapıyorlar
İnşallah diyelim bekleyelim o zamanOnlar haberlere göreydi.Bunda ilk defa duyum işine girmişler..