Nedim Tokuyucu
İmparator
Evet baya zevkli olur bjknin maçları ama savunma çok zayıfiş bilen st alırlarsa akarlar.
tabi yediklerinden fazla atmaları gerekicek
Evet baya zevkli olur bjknin maçları ama savunma çok zayıfiş bilen st alırlarsa akarlar.
tabi yediklerinden fazla atmaları gerekicek
israil büyük bir sorun ewt.ne kardeşim fenerasyon mu faiz lobisi mi israil mi yoksa evlenmeden yaşayan çiftler mi
Siz elneny i begenmiyorsunuz ama ordaki tum organizasyonu tamamlayan adamdi savunmasida iyi adam ben seri yerine bin kere elneny tercih ederim hic degilse savunma yapmayi biliyorNdiaye zu 8taş
40lık Atiba-Mensah-Ndiaye orta sahasıyla savunma anlamında sıfırlar. Elek ederler
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Düzgün bir stoperleri de yok. Uzun top oynayan takımlara karşı merak ediyorumNdiaye zu 8taş
40lık Atiba-Mensah-Ndiaye orta sahasıyla savunma anlamında sıfırlar. Elek ederler
Ndiaye zu 8taş
Bu sene bjkyi izleyecem galiba bol presli tempolu oyun için
sernin yanına taşlık git gelli ayagı iyi 8 bulursan seri.Lemina mı
Seri mi
Vasat sevici misiniz?Siz elneny i begenmiyorsunuz ama ordaki tum organizasyonu tamamlayan adamdi savunmasida iyi adam ben seri yerine bin kere elneny tercih ederim hic degilse savunma yapmayi biliyor
Ulan derken ?ulan aynı kadro ve istikrar mı var oyunun en önemli silahı zaten yok takımda şu an orta saha yok ve yerine ligin ilk yarısında kanser eden adamlar ve takımda ısrarla gitmemekte direnen 3+ alan adamlar var. ki seneye lig mücadelesi de artıcak belli ki
Ulan derken ?
lemina her turlu oynar kenkssernin yanına taşlık git gelli ayagı iyi 8 bulursan seri.
ki olmazsa da ne leminası ya nereme koycam leminayı showunu yapıp sezonun yarısında kayıp. gelse bile benim için kadro derinliginde hamle oyuncusu olmasını isterim
evet...,lemina her turlu oynar kenks