Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
hem mhy hem mensah olayında kendi kendimizi rezil ettik ilgilenmiyoruz diye acıklama yapmak bukadarmı zor sn hocam
diger bebeler kimali yavuzu adana demire verirsek cok yazık olur ama hoca tahminim verir çünkü ali diger bebeler gibi torpilli degil giremedi hocanın gözüne
Ama en azından futbolcu be renktaş diğeri saatli bomba ama hep bizde patlıyorsakat olmadigi icin seviyorum ama lemina icin boyle diyebilir misin
baska ...
boyle topcu olmaz usta. peste fifada isinize yarar belkiAma en azından futbolcu be renktaş diğeri saatli bomba ama hep bizde patlıyor
@Recep Yıldırım 'a soralım. Bilgisi olabilirYüzleri gülüyor iyi paraya çakmıştır.
Harcayacaklar çocuğu sonra Başakşehir den avrupaya gidecek@TransferNobeti:Galatasaray Adana Demirspor'dan Adil Demirbağ'ı kadrosuna katmak üzere.
Adana Demirspor Ali Yavuz Kol'u bonservisiyle istiyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
en sag ustteki habere de inanmiyosan yuh rtsArkadaşlar şu arkadaşı 1-2 yıldır takip ediyorum.
Sürekli sahte Galatasaray haberleri yapıp taraftarın duygularıyla oynuyor.
Youtube kullananlar şikayet edebilir şu sahtekarı...
Ekli dosyayı görüntüle 89503
Bu herif zamanında İbra fitilini ateşlemiştisey dedi tamamini aktarayim izliyodum
fatih hoca transferin ilk donemlerinde hep sessiz olur bekler bekler bekler ama bi yerde burasina gelir (el ile cenesini gosterdi veli yigit oraya kadar geldigini belirtti) patlar
Bizim anlamadigimiz turkiye uzeri bir top oynuyor biz cozemiyoruz premier lig izlerim almanya ligi izlerim bir tek la ligada boyle statik top dagitan oyuncular var biride barcada busqest ama o takimlarin sistemleri var ilerde suarez messi varki onlar bile yetmiyorAman diyeyim Seri bu forumun kırmızı çizgisi. Severler.
Benim inanmam ya da inanmamam onemli degil.en sag ustteki habere de inanmiyosan yuh rts
belhanda ne verdi şu takıma bu sezon şampiyonlar liginde 0 çekmiş , ligde 5 gol (penaltı çoğu) sadece 2 asisti var koca sezon yazıklar olsun aldığın milyon eurolar verilen 10 milyon üzeri bonservisbelhanda > lemina her seyi ile
Ali Yavuz'u en az bir sezon A takımda oynatmadan satmaya kalkmasınlar.@TransferNobeti:Galatasaray Adana Demirspor'dan Adil Demirbağ'ı kadrosuna katmak üzere.
Adana Demirspor Ali Yavuz Kol'u bonservisiyle istiyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi